»I dag kan jeg bare mærke, at jeg slet ikke er bekymret for dig, når vi skal på turné med musicalen. Jeg kan mærke, at du er et helt andet menneske. At du er et helt andet sted i dit liv.«

Det fortæller Sofie Lassen-Kahlke i et stort interview med hende og Robert Hansen i Alt for Damerne. De to venner er lige nu aktuelle med musicalen ‘Kærlighed ved første hik - The Musical.’

Tilbage i 1994, hvor Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen mødte hinanden til optagelserne af filmen ‘Vildbassen,’  havde de to skuespillere meget forskellige værdier. Robert brugte meget af sin tid ude i byen, mens Sofie, som hun selv fortæller, var lidt senere ude. Både med hensyn til byture og fyre.

På trods af deres forskelligheder har de altid holdt sammen, og de er i dag endt med at være et sted i deres liv, hvor de hviler i sig selv. Det er vigtigt for dem at være glade - så kommer karrieren i anden række.

Sofie Lassen-Kahlke og Rovert Hansen har måtte nedprioritere deres sociale liv, mens de laver musical.
Sofie Lassen-Kahlke og Rovert Hansen har måtte nedprioritere deres sociale liv, mens de laver musical. Foto: Miklos Szabo
Vis mere

​Familien er vigtigst

Specielt Robert, der har været ramt misbrug og sygdom de seneste år, har i sine egne og Sofies øjne gennemgået en stor udvikling. Han passer bedre på sig selv nu og har fået et helt nyt værdisæt.

Både Robert og Sofie er enige om, at deres børn betyder alt for dem. De kommer først.

Sofie fortæller til Alt for Damerne, at det selvfølgelig betyder meget for hende, at den nye musical 'bliver til det bedste stykke nogensinde,' men det betyder ikke lige så meget, som hendes børn gør. Det er vigtig for hende, at deres og hendes egen hverdag fungerer.

Robert stemmer i. Han synes selv, at han aldrig har følt sig mere ansvarsfuld i farrollen, end han gør lige nu.

En anden ting, de kan blive enige om, er, at de har et mere løst forhold til deres karriere.

»Vi er jo blevet forældre begge, og det gør noget ved en som menneske. Og så har vi jo prøvet mange ting i mellemtiden. Man har fået noget erfaring, der gør, at man bedre overskuer for eksempel en dårlig lydprøve, som man måske var gået i panik over for 15 år siden,« fortæller Sofie i en artikel til Ritzau.

De er begge glade for, at få lov til at arbejde sammen igen. For ud over glæden ved familielivet, så har de to skuespillere et nært venskab - de nyder at bruge tid samme.

»Det er ligesom, hvis man har været gift i mange år. Man er vant til hinandens måde at være på og agere på,« fortæller Robert til Ritzau, og Sofie er enig:

Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen til pressemøde, om den filmen, Anja og Viktor - I medgang og modgang.
Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen til pressemøde, om den filmen, Anja og Viktor - I medgang og modgang. Foto: Kristian Brasen
Vis mere

»Vi kender jo hinanden rigtigt godt og ved, hvornår der er en, der lige har brug for et ekstra kram eller at få at vide, at de gør det godt. På den måde er der ret meget kærlighed.«

Svært at leve op til Oliver Bjerrehuus

Både Robert og Sofie er glade for, hvor de er i dag. Selvom Robert er en smule utilfreds med, at Oliver Bjerrehuus skal spille rollen som Topper, der 'stjæler' Anja fra Viktor, som spilles af Robert selv.

Sofie er glad for, at Anja og Viktor er gået fra hinanden.

Hun synes, det ville være alt for sødt, hvis musicalen skulle åbnes med en kyssescene.

Oliver Bjerrehuus spiller scorekarlen Topper i den nye musical.
Oliver Bjerrehuus spiller scorekarlen Topper i den nye musical. Foto: Sophia Juliane Lydolph
Vis mere

Robert er enig, men han synes nu, at man godt kunne have valgt en anden en supermodellen Oliver Bjerrehuus.

Det er selvfølgelig sagt med et glimt i øjet.