Hvis du er en af de mange danskere, der lytter til Dahl på Hack i radioen, så er der skidt nyt.

Søren Dahl, manden bag programmet, der tidligere hed Café Hack, lægger nemlig radioprogrammet på hylden ved årsskiftet.

Det oplyser radioværten i en pressemeddelelse.

Lyttere af programmet behøver dog ikke at gå helt ned med flaget af skuffelse.

Det bliver nemlig fremover muligt at høre det som podcast i 'et helt nyt format', som det beskrives i meddelelsen.

»Jeg har været utrolig glad og taknemmelig for, at programmet er vokset fra en idé på en serviet på færgen hjem fra København i 2002 til at blive en af landets allermest lyttede programserier,« siger Søren Dahl og fortsætter:

»Det har været en ære at få lov til uge efter uge at møde nogle af Danmarks største personligheder i samtaler, der har gjort mig nysgerrig samt rigere på oplevelser og vinkler på det levede liv.«

Mellem 2003 og 2017 hed Søren Dahls radioprogram Café Hack og kørte på P4. Programmet lukkede dog i februar 2017, efter det kom frem, at produktionsselskabet bag programmet ikke havde overholdt DR's regler om sponsorering.

Søren Dahl startede derfor programmet under det nye navn, Dahl på Hack, men nu er det altså slut.

»Tjener Thomas (Thomas Jensen), forpagter på Cafe Hack og samarbejdspartner gennem 20 år har valgt nye veje, og det har det seneste års tid givet mig anledning til at overveje formen på DAHL på HACK og Cafe Hack,« lyder det fra Søren Dahl, som fortsætter:

»Jeg har længe haft lyst til at fokusere mere på  samtalen og de mange projekter, der indtil nu har fået en lidt lavere prioritet. Det er derfor naturligt, at vi nu stopper med DAHL på HACK, som vi kender det, efter 20 års samarbejde og 1142 programmer.«

Ifølge Søren Dahl vil han fremover fokusere på et samtaleformat, der skal målrettes podcast. Hvordan det hele præcist kommer til at foregå, vil han løfte sløret for i det nye år.