Grand Prix-deltager Søren Bregendal har opgivet at få kone og børn.

Det er ikke hver dag, en ung mand fuldstændig opgiver tanken om at finde den eneste ene. Men det har den 32-årige sanger, skuespiller og Melodi Grand Prix-aktuelle Søren Bregendal besluttet efter 11 års singleliv.

Han har prøvet danseskoene af i ’Vild med dans’. Været den smarte og lækre fyr i tv-serien ’2900 Happines’, der satte pigehjerterne i brand. Men privat har Søren Bregendal besluttet sig.

Søren Bregendal: får for let sex - 1

Han vil slet ikke have den eneste ene kvinde for resten af livet, hende som han skal have børn med.

I stedet tager den Melodi Grand Prix-aktuelle sanger et opgør med det traditionelle kærlighedsforhold.

»Jeg har i 11 år valgt at leve uden det traditionelle parforhold, fordi jeg har kunnet mærke, at det virker fremmed for mig at skulle vælge det permanente forhold og børn til. Det er simpelthen ikke en livsstil, der passer mig,« erklærer han, der på lørdag håber at vinde grandprixet sammen med bandet Lighthouse X og deres sang ’Soldiers Of Love’.

Han er nemlig godt klar over, at hans utraditionelle udmelding kan være en provokation for de mange singler, der vil give deres højre arm for at finde den eneste ene.

Søren Bregendal: Intet slår en god røv - 1

Ligesom han nærmest til hudløshed har mødt modargumenter som, at han bare ikke har fundet den rigtige, eller løftede pegefingre om, at han får en ensom alderdom, når han vælger børn fra. Men endnu har ingen argumenter bidt på sangeren.

Føler sig fanget

»Den romantiske kærlighed og hele dens koncept fylder utrolig meget i samfundet. Men det er rigtig vigtigt, at vi ikke taber os selv i jagten efter den her kærlighed. For den handler jo om, at man skal blive fuldendt af et andet menneske end en selv,« forklarer han til BT og erkender, at han hurtigt føler sig fanget, når en partner begynder at stille krav til ham.

»Så snart jeg nærmer mig noget, der føles permanent, eller hvor jeg skal leve op til forventninger og krav, føler jeg mig meget fængslet. Og hvis der er noget, som er afgørende for mig, er det min frihed,« lyder det fra Søren Bregendal.

Er du ikke bare en Peter Pan eller en, som ikke tør få et tæt forhold til et andet menneske?

»Jeg har enormt mange tætte relationer. Og jeg har absolut ikke svært ved at comitte mig, for jeg involverer mig meget åbent, ærligt og helt, når jeg er i en relation,« afviser han og uddyber:

Intens kærlighed

»Jeg kan være i en intens kærlighed med nogen, jeg har kendt i meget kort tid. Og der oplever jeg, at det giver mening for mig at have mange af den slags møder,« siger han og medgiver, at han let kan lyde som en vaskeægte skørtejæger.

»Det kan lyde som om, jeg er en libertiner, hvor det kun handler om det nye. Og ja, der er da også en del af det her, som er lystbetonet, og som også handler om det seksuelle møde. Men de kvinder jeg møder, vi får hurtigt en intimitet mellem os på alle niveauer. Det er det, folk har svært ved at forstå, og det er derfor, jeg synes, det er interessant at tage op, hvad kærlighed kan være. I stedet for hele tiden at holde fast i vores fordomme.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.