Sylvester Stallone blev ifølge kilder afpresset af sin nu afdøde søster gennem 26 år.
Sylvester Stallone blev ifølge kilder afpresset af sin nu afdøde søster gennem 26 år. Foto: ALESSANDRO BIANCHI
På toppen af sin karriere indgik Sylvester Stallone et million-forlig med sin halvsøster Toni-Ann Filiti, efter at søsteren havde beskyldt Rocky-stjernen for at have mishandlet hende i årevis

Det skriver New York Post.

Kilder tæt på Stallone fortæller, at aftalen var et resultat af en egentlig pengeafpresning. For 26 år siden gik han med til, at hans halvsøster, Toni-Ann Filiti, skulle have et engangsbeløb på to millioner dollar, 16.666 dollar om måneden resten af hendes liv samt 50.000 dollar om året for psykiatriske og medicinale udgifter.

Ifølge avisen havde Filiti anklaget Stallone for at have voldt personlig skade - inklusiv fysisk skade - mod hende, hvilket Stallone på det kraftigste afviste. Men kilder siger, at Filiti truede med et sagsanlæg, hvilket fik Stallone til at rive tegnebogen op af lommen. Filiti døde i august sidste år af lungekræft, kun 48 år gammel.

Jacqueline Stallone, mor til Sly og Toni-Ann, siger, at det var afpresning, og beskriver Toni Ann som en pillemisbruger, der var desperat efter penge, da hun endnu var i live.

- Det var ikke andet en pengeafpresning. Toni-Ann spiste 65 Oxycontin-piller (smertestillende piller, red.) om dagen, og hun truede Sylvester. En stofmisbruger vil gøre alt. Han prøvede at hjælpe hende, men gav til sidst efter, siger Jacqueline Stallone til NY Post.

- Der var så mange modstridende historier. På det tidspunkt (1987, red.) var han meget stor, og hans advokater sagde: Giv hende noget, så hun klapper i, fortsatte Stallones mor.

Men Toni-Ann 19-årige søn, Edd, er af en lidt anden opfattelse:

- De har fået min mor til at fremstå som familiens sorte får, siger han og fortæller, at han blev bekendt med beskyldningerne i de sidste år, hans mor levede.

En repræsentant for Stallone fortæller til avisen, at berømtheder, politikere og atleter regelmæssigt må finde sig i at blive forsøgt afpresset af familiemedlemmer og bekendte, der opdigter falske beskyldninger i håb om at få en god sjat penge ud af dem.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.