Popikonet Adele har været i fokus det seneste år, siden hun har gennemgået et vildt vægttab.

Nu overrasker hun endnu en gang med sin slanke krop på nye billeder, hvor hun poserer med sin veninde Nicole Richie.

På sin Instagram-profil delte Adele nemlig lørdag en forsinket fødselsdagshilsen til Nicole Richie, der blev 39 år 21. september.

'Tillykke med fødselsdagen til min daglige dosis af ynde @nicolerichie. Jeg beundrer dig og elsker sig så meget,' lyder det i teksten til opslaget, der både indeholder en video og flere billeder fra Adele.

På videoen ser man, hvordan Nicole Richie ligger på lur for at forskrække Adele, der hopper op, da forskrækkelsen indtræffer.

Richie er kendt som Lionel Richies adoptivdatter og som Paris Hiltons bedste veninde. Desuden er hun designer og har været dommer i et design-tv-show.

Og så er hun altså også blevet bedste venner med Adele, der tilsyneladende morede sig fortrinligt ved at poste både videoen samt flere billeder af venindeparret.

Billederne viser en noget slankere version af Adele sammen med Nicole Richie og følger dermed trop i forhold til de andre billeder, som den britiske sangerinde har postet det seneste halve år.

Det har skabt enorm fokus på sangerinden, og det vægttab på angiveligt omkring 45 kg, som hun har været igennem.

Popstjernen tabte sig i 2019 – efter at hun blev skilt fra sin mand gennem syv år, Simon Koneck. Det fik flere fans til at blive bekymrede for, at hun havde tabt sig for meget.

Og også tidligere i august blev nogle fans bekymrede, da Adele lagde et billede ud på de sociale medier, hvor mange ikke kunne genkende hende.

Denne gang virker Adeles fans dog ikke til at være bekymrede over billederne. I stedet virker de til at synes, at Adeles fødselsdagshilsen er sjov.

Adele skamroser da også sin veninde, som hun blandt andet kalder for 'indbegrebet af vildskab'.

'Du er så værdsat af så mange, engel! Fortsæt med at få os til grine babes, vi forguder dig op til månen og tilbage,' skriver Adele, der slutter sit post med en henvisning til de rosende ord:

'Jeg er faktisk rasende over, at hun nu ved det.'