Den amerikanske skuespiller Hartley Sawyer er blevet fyret fra hitserien 'The Flash'.

Fyringen af den 35-årige skuespiller skyldes, at en række gamle tweets er dukket op til overfladen og efterfølgende er blevet delt flittigt på de sociale medier.

I opslagene, som kan ses i bunden af artiklen, joker Hartley Sawyer blandt andet med selvmord, voldtægt og hudfarve. Det skriver flere internationale medier, heriblandt CNN.

Opslagene er skrevet, inden Hartley Sawyer fik sin rolle som Ralph Dibny/The Elongated Man i superhelte-serien.

Det var en rolle, han fik, da serien, der lige har sendt dens sjette sæson, var nået til sæson fire.

Skuespilleren har undskyldt for sine tidligere udtalelser, som han påstår at være 'flov og skamfuld over', men det har altså ikke været nok til at redde ham fra fyringen.

Produktionen bag serien bekræfter fyringen i en pressemeddelelse, hvor de skriver, at han ikke vender tilbage til den syvende sæson af serien:

'I forhold til Hartley Sawyers opslag på sociale medier, så vil vi ikke tolerere nedsættende bemærkninger, der er målrettet en specifik race, etnicitet, oprindelse, køn eller seksuel orientering,' står der i pressemeddelelsen, som fortsætter:

'Den slags bemærkninger går imod vores værdier, som søger at sikre et sikkert og inkluderende arbejdsmiljø.'

De pågældende tweets er skrevet mellem 2012 og 2014.

I et af opslagene skriver Sawyer blandt andet, at én af hans yndlingsaktiviteter som mand er, at 'kidnappe en hjemløs kvinde og skære hendes bryster af'.

I et andet skriver han, at det sørgeligste ved et selvmord er, at 'personen aldrig nogensinde vil høre David Bowie igen'.