Næsten 25 år efter, de gav deres 'ja' til hinanden, skal den amerikanske skuespillerinde Nia Vardalos og hendes mand - skuespilleren Ian Gomez - skilles.

Fredag indsendte den 55-årige skuespillerinde, som bedst kendes fra filmen 'My Big Fat Greek Wedding', skilsmissepapirerne til Los Angeles County med begrundelsen 'uforenelige forskelle'. Det skriver USA Today.

I samme ombæring er det kommet frem, at parret i juni sidste år blev separeret og søgte om delt forældremyndighed over deres datter.

ARKIVFOTO af Nia Vardalos og Ian Gomez fra 2011. Vis mere

I en fælles udtalelse fortæller parret ifølge People:

'Vi har været respektfuldt separeret i en længere periode. Vores forhold er blevet et venskab, så beslutningen om at afslutte ægteskabet er fuldstændig fælles og fredelig. Det er vores håb, at anstændighed vil gøre, at det her snart er en glemt nyhed. Tak for at respektere vores privatliv.'

Nia Vardalos fik sit store gennembrud med filmen 'My Big Fat Greek Wedding' fra 2002, som hun også selv var med til at producere. Ifølge amerikanske medier var filmen inspireret af netop hendes forhold til Ian Gomez, som valgte at konvertere til den græsk-ortodokse kirke forud for deres bryllup.

Vis mere

52-årige Ian Gomez medvirkede også selv i filmen, ligesom han også har medvirket i tv-serien 'Felicity', filmen 'Larry Crowne' og tv-serien 'Supergirl'.