»Min far vidste det ikke... jeg forberedte overhovedet ikke min far på det.«

Der ventede den amerikanske skuespiller Sydney Sweeneys far og bedstefar noget af en overraskelse, da de første gang skulle se hende i den populære og grænsesøgende serie 'Euphoria'.

Faktisk førte det til, at de endte med helt at forlade rummet.

Det fortæller den 25-årige skuespiller i et interview med 'Sunday Today'.

Sydney Sweemey var en af de inviterede til dette års Met Gala, der blev afholdt 1. maj i New York City.
Sydney Sweemey var en af de inviterede til dette års Met Gala, der blev afholdt 1. maj i New York City. Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Hverken hendes far eller bedstefar vidste nemlig noget om, hvad hendes karakter i serien – Cassie – går igennem, og de var derfor ikke forberedt på scenerne, der blandt andet involverer nøgenhed og seksuelle situationer. 

»Min far og min bedstefar slukkede for det og forlod rummet,« fortæller Sydney Sweeney.

Hun forklarer, at hendes mor ofte havde besøgt datteren under optagelserne til serien, så moderen vidste, hvad historien var. 

»Min far vidste det ikke... jeg forberedte overhovedet ikke min far,« siger skuespilleren med et grin til 'Sunday Today' og forklarer, at hun ikke helt vidste, hvordan hun lige skulle bringe det på banen, ligesom hun fortæller, at hun ofte snakker med sin far om andre ting end sit arbejde.

Han havde derfor heller ikke nævnt noget over for sin datter om, at han havde tænkt sig at se serien – men det gjorde han.

En dag satte han sig derfor sammen med sine forældre for at se serien – men kun Sydney Sweeneys farmor endte med at se det, efter skuespillerens far og farfar havde forladt rummet.

»Min farmor er en stor støtte for mig. Hun er stor fan af mig, og jeg tager hende ofte med mig rundt i verden til mine forskellige filmset, hvor jeg gør hende til statist,« griner hun.

Sydney Sweeney har indtil videre medvirket i to sæsoner af 'Euphoria'. Det vides endnu ikke, hvornår den tredje sæson vil blive sendt, men det forventes først at være i 2024 eller 2025.