'Den store bagedyst'-stjerne Ditte Julie Jensen blev tidligere i år skilt fra sin mand, Marck Topgaard, og nu fortæller hun, at hendes jul bliver uden børnene.

»Man kan ikke rigtig sammenligne min sidste jul og julen i år, fordi jeg er blevet skilt. Jeg skal ikke have mine børn i julen i år, så det bliver lidt hårdt,« siger hun, da B.T. møder bagedronningen til gallapremiere på 'Last Christmas' i københavnerbiografen Imperial.

Børnene fejrer juleaften hos deres far, og Ditte Julie Jensen ved endnu ikke, hvor hun fejrer jul.

»Det er et emne, der gør så ondt, at jeg ikke har taget det op endnu,« siger Ditte Julie Jensen, der elsker julen.

Hun fejrer højtiden hvert år ved at skabe en masse traditioner med sine børn og gøre det ekstremt hyggeligt og genkendeligt, så børnene får minder fra tidligere år.

Men i år har hun børnene lillejuleaften, siger hun, og det glæder hun sig til, selv om det ikke er det samme.

Hun er allerede begyndt at pynte op til jul og udgav en julebog i sommer, så på den måde kan man sige, at juli forberedte jul.

»Jeg har været i julemode siden i sommer,« konstaterer hun og henviser til udgivelsen af e-bogen 'Frie Fristelser – Juleopskrifter uden gluten'.

Skuffelsen over at skulle holde jul uden sine børn kommer efter et år fuldt af tumult for kagebogsforfatteren, der offentliggjorde i april, at hun skulle skilles fra sin mand gennem to år.

Det skete efter et Instagram-opslag fra Marck Topgaard, hvor han smed sin vielsesring i skraldespanden. Et opslag, der gik medierne rundt med spekulationer om, hvad der var sket.

Det fik offentligheden aldrig svar på, men historien endte ikke her. I september stævnede Marck Topgaard nemlig sin ekskone af økonomiske årsager.

»Jeg har valgt at udtale mig om sagen for at få den rette historie ud. Der er som sådan ikke noget dramatisk eller grimt eller noget som helst med den her stævning,« sagde eksmanden til B.T. i september.