Den norske skuespiller Josefina Frida Pettersen, kendt som Noora fra den norske ungdomsserie 'SKAM', optræder halvnøgen i ny kondomreklame.

Den 22-årige skuespiller varmede mange teenagedrenges hjerter og blev hurtigt en stjerne blandt både norske og danske unge, da hun medvirkede i tv-serien 'SKAM', som blev vist fra 2015 til 2017. Nu optræder hun igen på tv, men denne gang i en hed sexscene i forbindelse med en kondomreklame i Norge.

Det skriver TV 2 Norge.

Rullende rundt på en kornmark afklæder Josefine Frida Pettersen sig selv i selskab med den svenske thaibokser Sanny Dahlbeck, som hun langsomt overrækker et kondom i hånden. Sensuelle kys og kærlige berøringer fylder skærmbilledet.

Josefine Frida Pettersen medvirker sammen med en række andre velkendte unge fra Norge i kondomreklamen for firmaet RFSU, der også er en organisation for seksuel oplysning. Kondomreklamen er derfor også en kampagnefilm målrettet unge i et forsøg på at gøre brugen af kondomer til en naturlig del af sex. At SKAM-stjernen medvirker, skyldes ifølge Lise Berlioz, pressechef i RFSU Norge, at hun er en rollemodel for den unge målgruppe.

»Hovedmålgruppen er unge mennesker, og vi ønskede at have Josefine med for at nå ud til flere. Hun rammer bredt i befolkningen efter 'SKAM', hvor hun er blevet en vigtig rollemodel for de unge. Det er super fedt, at hun ønsker at sætte fokus på kondombrug sammen med os,« siger Lise Berlioz.

Tv-reklamen er derfor også en del af et større oplysningsarbejde, som skal skabe større fokus på brugen af kondomer blandt unge, som ifølge en tidligere rapport fra RFSU i 2016, hvor seks ud af ti nordmænd ikke bruger kondom med en ny partner.

Ifølge Sundhedsstyrelsen i Danmark har tre ud af fire unge haft ubeskyttet sex med en ny partner.