På trods af det hårde sygdomsforløb holder skuespilleren modet oppe.

Selv om Ole Thestrup har fået det væsentligt bedre, er han endnu ikke udenfor farezonen, efter at han blev ramt af en aggressiv kræftform.

– Jeg er jo lige midt i noget alvorligt, men jeg har det rimeligt godt. Jeg skal i gang med forebyggende strålebehandling af hjernen. Men hellere det end at det pludselig dukker op i hjernen om et år, siger skuespilleren til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Grædende Ole Thestrup efter 18 kemobehandlinger: Jeg troede, det var slut

Det bliver en af de værre omgange at skulle igennem, med ti behandlinger, der tager en måneds tid. Han regner dog med, at han inden længe er klar til at arbejde igen.

– Jeg har ringet rundt til studier og sagt, at de godt kan begynde at ringe til marts eller april. Ellers laver jeg sgu noget selv. Jeg bliver 70, så der er også grænser for, hvor meget jeg kan. Det gør ikke noget, hvis ikke der kommer så meget. Jeg har lavet mit. Så jeg bliver ikke trist, hvis ikke der kommer noget, siger han.

Lægerne vil ikke tage stilling til hans fremtidsudsigter.

– De vil ikke rigtig sige noget. Ikke med den kræftform, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Skuespiller-trio går nye veje: Kom indenfor i vores liv

LÆS OGSÅ: Nu kommer den nye sæson af ‘Bagedysten’: Det kan du glæde dig til

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.