Foto: Kristoffer Juel Poulsen

Simone Egeriis har nok fået mange drengehjerter til at banke gennem tiden. Især i 2013, da hun stillede sig på grandprixscenen i en stram hudfarvet kjole, de færreste har glemt.

Men én mand får også hendes hjerte til at slå ekstra hurtigt. Og ham skal den 24-årige sangerinde nu giftes med.

Det bekræfter hun over for SE og Hør.

Simone fik drengehjerter til at slå i 2013.

Læs også: Grandprix-Simone: Derfor var jeg så sexet sidste gang

»Vi ville gerne have ventet lidt med at sige det højt, men jeg kan godt bekræfte, at vi skal giftes til sommer, og at jeg glæder mig helt vildt,« fortæller Simone Egeriis, der giver sit ja til kæresten Ali til august.

SimoneSplit2

»Han var også min første rigtige kæreste. Jeg er nok lidt gammeldags,« griner Simone, som har været sammen med sin 29-årige forlovede, siden hun var 17 år.

Det kommende brudepar har også købt hus, men er så heller ikke længere i planlægningen.

Simone Egeriis har kendt Ali, siden hun var 17. nu skal den 24-årige sangerinde giftes. Her ses de til dansk melodi Grand Prix 2010.

Simone1

Simone Egeriis mødte Ali, der oprindeligt kommer fra Tyrkiet, gennem en af sin søsters bekendte.

Efter få måneders forhold flyttede Simone Egeriis direkte fra forældrenes trygge rammer og ind i Alis lejlighed i Slagelse.

Simone Egeriis

Og allerede efter syv måneder sammen, bekendtgjorde den dengang 17-årige darling, at hun var smaskforelsket og muligvis havde fundet den eneste ene:

»Hvis jeg skal giftes, skal det være med ham. Og så skal vi have to børn - plus moms,« fortalte hun til Dagbladet Frederiksborg Amts Avis i 2010.

Nu satser Simone på sin stemme - 1

Den første del af planen viste sig altså at holde stik. Om der arbejdes på anden del, melder historien imidlertid ikke noget om.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.