Tv-mogul Simon Cowell har vakt opsigt, da han blev fotograferet i sin bil med et apparat til åndedrætstræning ved siden af sig.

Den 61-årige 'X Factor'-skaber var på vej hjem fra en middag med sin kæreste, Lauren Silverman, torsdag aften, da paparazzifotografer fangede dem på vej ind i en ventende bil.

Her lå apparatet tydeligt fremme – ved siden af en pakke cigaretter.

Simon Cowell var sidste år ude for en voldsom ulykke, som var tæt på at invalidere ham, da han væltede på sin elcykel.

Foto: MAMI, GEOR
Vis mere

Hans ryg var efter eget udsagn 'splintret til småstykker', og kun takket være en seks timer lang operation er han i dag i stand til at gå, fortalte han tidligere på året.

Derfor er der blevet spekuleret i, om det er på grund af ulykken, at Simon Cowell har været nødt til at benytte sig af iltapparatet for at komme igennem hverdagen.

Men det er ikke tilfældet, oplyser kilder til MailOnline, som kan oplyse, at apparatet bruges til at træne og udvide lungerne.

»Simon har brugt denne type åndedrætsudstyr i noget tid. Det er ikke blevet ordineret som en del af genoptræningen efter hans cykelstyrt,« lyder det.

»Han sætter pris på fordelene (ved apparatet, red.), og siden han har været storryger i en årrække, forbedrer det hans åndedræt.«

Hvem cigaretpakken, som også lå i bilen, tilhører, melder historien ikke noget om.