Efter deres sejr i fredagens 'Vild med dans'-finale er Silas Holst og Jakob Fauerby klar på endnu flere nye, fælles eventyr.

Når Susanne Bier-filmen 'Den skaldede frisør' til marts sættes op som musical, bliver Jakob Fauerby nemlig en del af rollelisten og skal spille direkte over for sin dansepartner.

»Det eneste, der er ærgerligt ved Silas, er, at han ikke har humor, men det får vi ekstra tid til at arbejde på nu,« siger Jakob Fauerby, der selv er en del af komiker-trioen 'Platt-form', i en pressemeddelelse.

Silas Holst er allerede offentliggjort som hovedrollen Patrick, men nyheden om Jakob Fauerbys medvirken er helt ny. Han kommer til at spille Patricks gamle ven – og flamme – Alessandro.

Jakob Fauerby og Silas Holst vandt finalen i 'Vild med dans' i Forum Horsens, fredag den 28. november 2019.
Jakob Fauerby og Silas Holst vandt finalen i 'Vild med dans' i Forum Horsens, fredag den 28. november 2019. Foto: Henning Bagger
Vis mere

I 'Den skaldede frisør' mødes barndomsvennerne igen ved Patricks bryllup – og da det pludselig slår gnister mellem de to, kommer Silas Holst' rolle i tvivl om brylluppet.

Silas Holst er begejstret for at skulle fortsætte samarbejdet med dansepartneren.

»Jeg har altid synes, at Jakob er en meget dygtig skuespiller, så det bliver dejligt, at han nu kan lære mig noget. I 'Vild med dans' har det været mig, der har skullet lære ham alt muligt, men skuespillet er hans metier,« siger Silas Holst.

»Samarbejdet er gået virkelig gnidningsfrit, og vi nyder hinandens selskab. Han er dejligt skæv og kreativ, og vi har sporet os ind på, hvordan vi arbejder bedst sammen. Vi kender hinanden så godt nu, at vi starter et helt andet sted end med en spiller, jeg ikke har mødt før: Der er ikke så meget blufærdighed, der skal graves igennem. Jeg glæder mig,« siger danse-darlingen.

Jakob Fauerby og Silas Holst viste blandt andet deres gode skuespilevner i deres dramatiske finale-paso doble.
Jakob Fauerby og Silas Holst viste blandt andet deres gode skuespilevner i deres dramatiske finale-paso doble. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Også Jakob Fauerby har masser af rosende ord til sin partner.

»Jeg er helt på toppen over, at Silas og jeg får lov til at fortsætte vores samarbejde og venskab. Det er både helt vildt fedt og trygt at kaste sig ud i et nyt, stort projekt sammen med Silas. Vi skal ind og synge sammen til en vildt fed sang, og det er bare fedt, at det ikke slutter med 'Vild med dans',« siger skuespilleren.

»Jeg har gennem hele mit arbejdsliv været velsignet af at arbejde sammen med nogle helt vidunderlige mennesker – og der er Silas bestemt en af dem.«

Foruden 'Vild med dans'-vinderne vil man kunne opleve blandt andre Niels Olsen, Maria Lucia og Bodil Jørgensen i musical-versionen af 'Den skaldede frisør', som får musik af Thomas Helmig.