Johannes Nymark, der snart er aktuel i hovedrollen i første danske opsætning af musicalen 'Singin' in the rain' brød sig faktisk slet ikke om Silas Holst, da de mødte hinanden første gang. Men i dag er de to musicalstjerner kærester.

En af de første gange Johannes Nymark mødte Vild med dans-danseren Silas Holst var til en én-aftensforestilling i teaterkælderen på Det ny teater.

Dengang var der ikke mange gnister i luften.

- Vi snakkede ikke sammen. Der gik noget tid og i lang tid brød vi os jo slet ikke rigtig om hinanden, fortæller Johannes til B.T. da vi møder ham mellem prøverne på Det ny teater på musicalen 'Singin' in the rain', hvor han har hovedrollen som Don Lockwood.

LÆS OGSÅ: 

- Jeg tror, vi begge to fylder lidt meget, hvis vi er ude. Vi har meget energi og til at starte med clashede det måske bare lidt, fortæller musical-stjernen, der dog alligevel fik øjnene op for den blonde danser.

- Vi havde lavet det der show. Det kan godt være, at vi ikke havde snakket sammen, men så var der ligesom noget at tale om, og så mødte vi tilfældigt hinanden i byen og kom til at snakke sammen. Vi fandt ud af, at vi ikke synes, at hinanden var så arrogante, fortæller Johannes, der siden sommeren 2010 har dannet par med Silas Holst, som er påbegyndt forberedelserne til musicalen 'Grease', som han har en rolle i.

- Det er en kæmpe fordel, at vi laver det samme. Når jeg kommer hjem i aften klokken 23 og er fuldstændig smadret efter en 12-timers arbejdsdag, så ved han, hvad det handler om, og det er okay, at jeg bare falder om på sofaen og ikke kan noget som helst. Også i forhold til arbejdstider og arbejdssteder. Silas har lige været i Aarhus og lave Mamma Mia i seks uger, og det er bare nemmere at forstå, når vi begge gør det, siger Johannes og løfter sløret for, at arbejdet også er det mest populære samtaleemne over middagsbordet.

LÆS OGSÅ: 

- Fordi det ikke bare er et 9-16 job, vi lader blive på kontoret. Vi tager det jo med, og man har det i sig. Det fylder alt, når man har gang i så store ting. Og Silas er jo lige begyndt på Grease, så det fylder også meget hos ham. Vi snakker også meget om det, fordi vores omgangskreds også er folk, som laver det. Det fylder sgu alt, siger Johannes, der får lidt sommerfugle i maven ved tanken om premieren 25. januar, hvor kæresten er blandt publikum.

- Desværre. Ej, det bliver godt, men der er i forvejen så mange til premieren, man har i baghovedet, som sidder derude. Når jeg tænker på det, giver det et sug i maven, siger Johannes, der blandt andet skal danse titelnummeret i silende regnvejr på scenen.

Læs om Johannes oplevelser med drømmerollen og vanskelighederne ved at danse i regn på teatret i B.T. i morgen.