Den danske musiker Sigurd Barrett og kæresten Heidrun Petersen må være ekstra lykkelige for tiden. De blev nemlig forældre sidste fredag.

Det er Barretts sjette barn og Heidrun Petersens første. Selvom det langt fra er nyt for 52-årige Barrett at blive far, så er lykken ikke desto mindre stor.

»Jeg var med under hele fødslen, som heldigvis gik fint. Vi er meget lykkelige over den lille pige, og det er en kæmpe lykke at være far til seks dejlige børn,« siger han til SE og HØR.

Han afslører samtidig, at barnet skal døbes på Færøerne 14. juli, hvor Heidrun Petersen er født. Navnet på pigebarnet bliver først røbet til selve dåben.

Sigurd Barrett friede til Heidrun Petersen sidste sommer, og det var planlagt, at brylluppet skulle stå denne sommer. Men den lykkelige familieforøgelse har altså udskudt brylluppet for en stund.

Sigurd Barret og Heidrun Petersen mødtes til en koncert 2015. Efter nogle måneder blev de kærester, og hun flyttede ind hos musikeren i Valby.

»Vi supplerer hinanden rigtig godt, Heidrun og jeg. Hun er kvinde og får hjemmet til at være et hjem. Jeg er forvirret og farer rundt. Heiðrun kommer med en stabilitet, som er god for mig. Og en ro. Først og fremmest en ro. Hun er færing, og på Færøerne har de bare en ro og en styrke,« sagde han i 2016 til B.T.

Heidrun Petersen har boet i Danmark i over ti år, og hun arbejder til dagligt som violinist. Herunder ses et billede af Heidrun Petersen fra 2015.