Sidney Lee åbner i et interview op for, hvor meget af hans fremtoning, der er rigtigt, og hvor meget, der er skuespil.

Det afslører han i et større interview med Euroman.

30 procents skuespil og 70 procent ham selv.. Der er opskriften på den solbrune, tatoverede realitystjerne med den knaldrøde bandana. Det er der, hvor den 39-årige Sidney Lee bliver ekstrem og pludselig er overbevist om, at Jorden er flad, for 'det har han jo researchet på Youtube.' I slutningen af nullerne var den nærmest allestedsnærværende bøv, der blev Sidney Hassel Hansens 'alter ego' foran kameraerne, en fast bestanddel af realityprogrammer på tværs af mediefladen i Danmark. Han begyndte som 'københavner-wrestleren' i DRs fupdokumentar 'Blod, Sved og Springskaller' fra 2007 og herefter gik det stærkt med reality-tvkarrieren.

Se også: Dansk tv-kendis er ikke i tvivl: Jorden er flad - og tyngdekraften er fake

Han fortæller, at Sidney Lee-figuren siger dumme ting og generelt ikke ved, hvordan samfundet er skruet sammen. Han forklarer overfor magasinet, at han elsker at 'fucke med folk' og forklarer, at det er sjældent, at folk gennemskuer, når han tager fusen på dem.

For nylig dukkede den 39-årige realitystjerne igen op i danskernes Facebook-nyheder, da han gjorde et nummer ud af at bælle store mængder spiritus. For eksempel 1,5 liter Captain Morgan-rom. Den del er dog ikke fake, hævder Sidney Hassel Hansen i interviewet. Han siger, at han ikke kaster op efterfølgende, men blot sætter sig til at spille videospil på en Nintendo-konsol. Godt fuld.

»Siden jeg var 13 år, har jeg kunnet drikke en halv flaske Jack Daniels, mens alle mine andre venner brækkede sig af det. De sidste 25 år har jeg udviklet teknikken. og da jeg lagde den første video op for nogle måneder siden, blev den set og delt så mange gange, at jeg har lavet endnu flere. Det er bestemt ikke et desperat forsøg på at komme tilbage i medierne, og jeg snyder ikke,« lyder det overfor Euroman.

Videoerne er slettet fra det sociale medie i dag.

Sidney Lee.
Sidney Lee. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere