Den amerikanske popstjerne Michael Jackson har været ramt af et hav af skandaler, og her ti år efter hans død får den største skandale, beskyldningerne om misbrug af børn, nyt liv.

Det er den amerikanske sangerinde og sangskriver Sheryl Crow, der puster liv i beskyldningerne, når hun fortæller om sin tid som baggrundssanger for den ikoniske popstjerne.

Beskyldningerne om Michael Jacksons misbrug af børn fik for alvor verdens opmærksomhed, da dokumentaren 'Leaving Neverland' fik premiere i starten af 2019, og det fik flere radiostationer i USA til at boykotte popstjernens sange.

57-årige Sheryl Crow turnerede sammen med Michael Jackson i 18 måneder på hans 'Bad'-turné i 80´erne.

57-årige Sheryl Crow var baggrundssanger for Michael Jackson i 80´erne.
57-årige Sheryl Crow var baggrundssanger for Michael Jackson i 80´erne. Foto: EDUARDO MUNOZ
Vis mere

Og det var her, hun begyndte at stille spørgsmålstegn ved Michael Jacksons opførsel.

Det skriver det engelske medie The Independent.

I et interview med The Telegraph fortæller sangerinden om sine oplevelser med det afdøde popikon.

»Jeg har ikke set dokumentaren, og jeg kommer heller ikke til at se den. Jeg så nogle ting dengang, som var meget mærkelige, og som man godt kunne stille spørgsmålstegn ved,« fortæller hun i interviewet.

Michael Jackson blev kun 50 år.
Michael Jackson blev kun 50 år. Foto: Gene Blevins
Vis mere

Til The Guardian fortæller Sheryl Crow ligeledes, at der blev gjort visse undtagelser, fordi Michael Jackson havde den stjernestatus, som han havde.

»Han skjulte det ikke, men der var ingen, der gjorde noget. Det var en del af hans image at være urørlig. Jeg er både sur og skuffet over det, der skete dengang. Det er bare tragisk,« forklarer hun.

Sheryl Crow spillede koncert på Tinderbox i Odense i slutningen af juni.

Michael Jackson døde 25. juni i 2009.