Det er ikke meget, som den norske prinsesse Märtha Louise og den omstridte shaman Durek Verrett har delt om deres forhold med pressen.

Men i et nyt interview står parret frem, og den 44-årige Durek Verrett slår fast, at han står kæresten last og brast på trods af de mange kritiske historier.

De føler sig dårligt behandlet og misforstået af pressen. Det siger de i denne uges udgave af Billed-Bladet.

Deres relativt korte forhold har allerede været ude i et veritabelt stormvejr i medierne.

Her er prinsessen blevet kritiseret for at være i et forhold til en mand, der påstår, at han kan kurere kræft og andre alvorlige sygdomme.

»Det er en test af ens kærlighed, ikke? Hvis du virkelig elsker en betingelsløst, går du igennem ilden med dem. Jeg er ikke manden, der løber væk fra hende, fordi tingene bliver svære,« siger Durek Verrett blandt andet til ugebladet.

Han gør det også helt klart, at han er dybt forelsket i hende.

»Jeg ærer hende, jeg tilbeder hende, jeg elsker hende.«

Prinsesse Märtha Louise fortæller, at hun i sin ungdom har haft dårlig samvittighed over, at hendes forhold har været under pressens lup. Men det har hun affundet sig med nu.

Parret genfortæller også historien, om hvordan de mødte hinanden i Los Angeles for et års tid siden. Der var en klar tiltrækning, men som de først fik udforsket på et senere tidspunkt.

De stod frem på de sociale medier som par i starten af maj. Siden hen har de besøgt København med deres workshop 'Prinsessen og Shamanen'. Her kostede billetterne 979,65 kroner stykket.

Hvordan det gik, kan du læse mere om her.