Claus Bodin Staal fra Købehavns Borgerrepræsentation gik i folkeskole med den kræftsyge skuespiller Mira Wanting.
Claus Bodin Staal fra Købehavns Borgerrepræsentation gik i folkeskole med den kræftsyge skuespiller Mira Wanting.

Tidligere på ugen kom det frem, at skuespiller Mira Wanting er alvorligt syg af kræft. Claus Bodin Staal, der er medlem af Københavns Borgerrepræsentation for SF, har ikke set skuespillerinden de sidste 20 år, men sender nu en tanke til hende via Facebook.

TIL BM/BT/Scanpix/Urban

- Sender alligevel lige en lille tanke til Mira Wanting inden jeg går i seng. Ikke fordi jeg har set hende siden Bernadotteskolen, hvilket alligevel er over tyve år siden - andet end på skærmen naturligvis. Men når man alligevel har gået i skole sammen, så kommer der alligevel nogle minder frem fra tidligere tider, når hun nu har helbredsmæssige problemer. Husker vi kaldte hende prinsessen (venskabeligt drilleri og drengestreger) dengang, men sådan er det - kært barn har mange navne. Håber ikke det er så kritisk, som det fremgår af pressens skriverier - og håber det bedste og ønsker hende rigtig god bedring, skrev Claus Bodin Staal på sin Facebookprofil i går aftes.

Det er ikke blot SF'eren, der har følt behov for at sende en tanke til Wanting. Også kollegaer og BT's læsere har udtrykt medfølelse for den 34-årige skuespillerinde og hendes to døtre.

Joakim / Mira

Joakim / Mira
TIL BM/BT/Scanpix/Urban

Mira Wanting er alenemor til døtrene Alberte på 13 år og Philippa på 2,5 år. Hun blev folkeeje i filmene om 'Anja og Viktor', men har også medvirket i serien 'Hvide løgne' og filmen 'Det store flip'. Hun er desuden kendt i ugebladene for sit mangeårige on-off forhold til skuespilleren Robert Hansen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.