DR og Anders Lund Madsen chikanerede i aftes Vild med dans med et lummert skilt om Lisa Lents.

Det Nye Talkshow" med Anders Lund Madsen på DR 1 skabte i aftes stor furore under Vild Med Dans. En af Anders Lund Madsens nærmeste medarbejder i talkshowet, havde sneget sig ind i Vild Med Dans-studiet via en bagindgang, hvorefter han havde fundet en god plads lige bag Anne Laxholm. Under dommernes votering til Lisa Lents og partneren Michael Olesens samba-dans, rakte Anders Lund Madsens journalistpraktikant, Thomas Skov Gaardsvig, et skilt op bag Anne Laxholm , hvor der stod "Juhu Lisa Lents". På den anden side af skiltet stod der "Du gør mig våd".SE BILLEDERNE: Aftenens Vild med Dans

SE BT TV:
Lisa Lents: Jeg følte mig meget grim

Ifølge Thomas Skov Gaardsvig var den utraditionelle happening et forsøg på at skaffe flere seere til Anders Lund Madsens stort opsatte talkshow på DR 1 fredag aften.

"Jeg havde lavet et lorteindslag til aftenens program, så jeg var nødt til at gøre noget ekstraordinært," sagde Thomas Skov Gaardsvig lige efter showet til B.T. og fortsatte.

"Vi kan altid bruge flere seere, og dem der ser Vild med Dans er kvalitetsseere," sagde Thomas Skov Gaardsvig.

Men hos produktionsselskabet, Mastiff, der laver Vild med Dans for TV2, syntes de bestemt ikke, det var sjovt. De smed bogstaveligt talt Thomas Skov Gaardsvig ud i pausen, og da B.T. efterfølgende ville have en kommentar fra DR-medarbejderen, var den ansvarlige producer ikke venligt stemt overfor B.T. Han mente bestemt ikke, at der skulle gøres reklame for den særprægede gimmick, og han beordrede nærmest B.T. til ikke at skrive noget om det.

Hos TV2 var man også overrasket over DR´s forsøg på chikane af Lisa Lents. De vidste på forhånd ingenting om sabotagen fra DR´s side.

"Det er da skønt med lidt gratis pr på DR, så tak for det Anders Lund Madsen," siger TV2´s underholdningsredaktør, Gitte Madsen.

Hun syntes dog, at det var dårlig stil af DR, at de ikke bare havde kontaktet TV2 inden programmet.

"Havde de ringet, havde vi selvfølgelig fundet en god plads til dem. Nu kommer de luskende, og det var der ingen grund til," siger Gitte Madsen.

LÆS LISA LENTS' KOMMENTARER TIL DRS SEXSKILT I AVISEN LØRDAG.