Lyt til artiklen

Backstreet Boys-stjernen Nick Carter kan ånde lettet op. Han bliver alligevel ikke tiltalt for et seksuelt overgreb, der skulle have fundet sted for 15 år siden.

Det var den tidligere popsangerinde Melissa Schuman, der i en blog i februar påstod, at Nick Carter voldtog hende.

Efter at sagen nu er blevet vurderet af anklagemyndigheden, er sagen droppet med henvisning til, at den er forældet. Det skriver BBC.

Nick Carters advokat, Michael Holtz, siger i en udtalelse, at hans klient er 'glad for at kunne lægge sagen bag sig'.

'Nick har benægtet disse beskyldninger, lige siden han hørte om dem for første gang sidste år, og (han) var sikker på, at anklageren ville konkludere, at der ikke var noget grundlag for en sag mod ham,' lyder det fra forsvareren.

Melissa Schuman var 18 år og jomfru, da hun - efter eget udsagn - blev voldtaget af Nick Carter i tiden efter, de to havde sunget en duet.

Hun kom frem med sine beskyldninger i kølvandet på lignende beskyldninger fra en anden kvinde sidste år.

Forældelsesfristen betyder, at sagen skulle have været indledt senest 10 år efter den påståede forbrydelse - altså i 2013.

Nick Carter (nr. 2 fra venstre) sammen med resten af Backstreet Boys til MTV Video Music Awards tidligere på året.
Nick Carter (nr. 2 fra venstre) sammen med resten af Backstreet Boys til MTV Video Music Awards tidligere på året. Foto: JASON SZENES/EPA/RITZAU SCANPIX
Vis mere

Melissa Schuman siger til nyhedsbureauet AP, at hun godt var klar over, at sagen kunne ende med at falde til jorden, men at det er en 'stor trøst', at anklagerne har kigget på den.

»Det bedste, jeg har gjort for mig selv, var at stå frem.«

»Jeg håber, det kan inspirere andre til at gøre det samme, hvis det er det rigtige for dem,« siger hun.

Mens Nick Carter altså kan glæde sig over, at han slipper for en tur i retten, fortalte han mandag om sin store sorg. Hans hustru har forleden aborteret i tredje måned.