Det kan godt være, at Sarah Jessica Parkers karakter Carrie Bradshaw har yderst svært ved at tøjle Mr. Big i serien 'Sex and the City', men det lader ikke til, at skuespilleren bag Mr. Big er lige så bange for forpligtelser som sin tv-karakter.

I hvert fald er Chris Noth forleden blevet far til sit andet barn.

Det skriver den 65-årige skuespiller i et opslag på Instagram, hvor han også afslører, at der er tale om en søn, som skal hede Keats Noth.

Det er Chris Noths kone, Tara Wilson, som er mor til drengen. Hun og 'Sex and the City'-stjernen har i forvejen sønnen Orion Christopher, som er 12 år.

'Ned fra himlen kommer vores anden søn, Keats,' skriver Chris Noth i opslaget, hvorefter han fortsætter med at recitere digteren John Keats:

'En smuk ting er en evig glæde.'

Chris Noths tidligere 'Sex and the City'-kollega Kristin Davis, der spillede karakteren Charlotte, er en af de første, der har lykønsket Chris Noth med familieforøgelsen på det sociale medie.

'Åh, Gud! Hvor er han perfekt og smuk. Tillykke til jer,' skrev skuespillerinden og tilføjede flere hjerte-emojies.

(Arkiv) Chris Noth med sin hustru, Tara Wilson, tilbage i 2010.
(Arkiv) Chris Noth med sin hustru, Tara Wilson, tilbage i 2010. Foto: STAN HONDA
Vis mere

65-årige Chris Noth og hans 37-årige hustru, Tara Wilson, annoncerede graviditeten i september 2019. Det gjorde de i et Instagram-opslag, hvor Tara Wilson kunne fremvise en lille babybule på maven.

Dengang var Chris Noths tv-flamme Carrie Bradshaw hurtig til at ønske ham tillykke:

'Oh my God! Jeg er så glad på jeres vegne,' skrev den 54-årige skuespillerinde.

Chris Noth og Tara Wilson mødte hinanden, da Wilson arbejdede på Chris Noths New York City-bar The Cutting Room. De blev forlovet i 2009 og gift i 2012.