Seth Rogen har den samme drøm, som alle andre har.

Den amerikanske skuespiller og komiker er stor Beyoncé-fan, og det ønskede han at fortælle hende, da han øjnede chancen for at møde den store stjerne ved et amerikansk prisshow.

Mødet blev dog ikke, som man kunne have håbet fra Seth Rogens side. Det skriver E! News.

Da han valfartede over til den amerikanske superstjerne, blev han mødt af en af Beyoncés bodyguards, der imødekom Seth Rogens store begejstring med et hårdt slag.

US/Canadian actor Seth Rogen arrives for the 33rd Annual American Cinematheque Awards Gala at the Beverly Hilton hotel in Beverly Hills on November 8, 2019. VALERIE MACON / AFP
US/Canadian actor Seth Rogen arrives for the 33rd Annual American Cinematheque Awards Gala at the Beverly Hilton hotel in Beverly Hills on November 8, 2019. VALERIE MACON / AFP Foto: VALERIE MACON
Vis mere

»Jeg blev slået så hårdt af hendes sikkerhedsvagt, at jeg spildte en drink. Jeg fik, hvad jeg fortjente. Jeg blev ydmyget, og jeg fik ikke lov til at møde Beyoncé.«

Episoden gjorde hård skade på Seth Rogens jakkesæt, så da han senere på aftenen skulle på scenen for at overrække en pris, måtte han på forholdsvis akavet vis forsøge at dække drinkpletterne på sit ærme.

Seth Rogen kommer med historien i sin nye bog 'Year Book', der handler om hans liv i Hollywood, der har stået på i over to årtier.

Han er blandt andet kendt for at medvirke i filmene 'Superbad' og 'Bad Neighbours'. Derudover har han også gjort sig som komiker i adskillige show.