Selena Gomez har ikke været at finde på sine egne sociale medier gennem lidt mere end en måned, og det er der en god grund til.

Det afslører hun nu på sin Instagram.

Fra midten af maj til slutningen af juni kunne man nemlig ikke se sangerinden selv figurere på hverken sin Instagram-profil eller sin Facebook, men det betød ikke, at hun ikke lavede opslag.

Hun har nemlig lagt opslag op om Black Lives Matter-kampagnen på sine sociale medier, der forsøger at sætte fokus på den ulighed, som afroamerikanske mennesker oplever.

»Jeg tror bare, at i begyndelsen af det her år, med alt det der foregik, så føltes det lidt ufølsomt at lægge ting op, som måske var glade i det eller fejrende, og det var lidt svært for mig.«

Nu fortæller hun dog, at det har været svært ikke at dele sine tanker og nyheder med sine følgere.

»Jeg ville lige tage mig et øjeblik til lige at give jer en besked, for jeg har ikke lagt så meget op,« lyder det i starten af videoen, som man kan se herunder.

»Jeg vil gerne have, I ved, at jeg elsker jer, og jeg savner jer, og der er så mange spændende ting på vej, som jeg næsten ikke kan vente med at dele med jer allesammen,« fortsætter hun.

Hun fortæller, at hun brugt sin tid med mindre eksponering til at sætte sig ind i, hvad der foregik i verden, og man har også kunnet se, hvordan hun har delt videoer af forskellige afroamerikanske personer med forskellige budskaber på hjertet.

»Jeg har brugt tiden på at lære noget om, hvad der virkelig foregår, og det fortsætter jeg med at gøre til min prioritet,« siger hun mod slutningen af sin et minut lange video og slutter:

»Nu lader jeg jer vide, at jeg vil være mere involveret (på sociale medier, red.).«

Hun takker til sidst sine følgere og sender kærlighed i deres retning, inden hun vælger at love, at hun snart er tilbage på samme kanal.