Det endte med vold og kaos, da den amerikansk rapper Tyga natten til fredag gæstede natklubben Maze i København. En gruppe koncertgæster kastede angiveligt isterninger i retning af scenen, og det fik rapperen til at stoppe musikken.

Da det ikke hjalp, gik hans bredskuldrede bodyguards resolut hen til bordet, hvor de begyndte slå og sparke løs på en gruppe unge mænd, der sad ved et bord. Angiveligt fordi de amerikanske bodyguards mente, at det var der fra, isterningerne blev kastet.

På dramatiske optagelser fra natklubben, som BT er i besiddelse af, ses det, hvordan en af rapperens sortklædte bodyguards går hen til en gruppe de unge mænd og placerer en stor knytnæve i ansigtet på en af dem. Det var startskuddet til et større slagsmål mellem de unge mænd og de store bodyguyards.

- De var to meter høje, med sorte handsker og nogle af dem havde knojern under handskerne. Der var selvfølgelig nogle stive mennesker der stod lidt i vejen for dem og de amerikanske security-folk slog dem væk, og var allerede dér meget voldelige, beskriver en kilde til episoden, som BT har talt med.

Den amerikanske rapper er et stort navn i sit hjemland, og var i København for at give koncert på den eksklusive natklub. Han nåede dog aldrig at spille mere end to numre før musikken blev stoppet og volden brød ud.

- Vi havde i går (natten til fredag, red.) en episode til koncerten med den amerikanske rapper Tyga, hvor nogle gæster kom op og toppes med artistens amerikanske sikkerhedsvagter. Det resulterede i at gæsterne blev bedt om at forlade stedet samt at koncerten blev kortere end planlagt. Vi er i øjeblikket ved at finde ud af hvad der helt præcist er foregået mellem de involverede parter, siger Frederik Mygind, der er såkaldt managing partner på natklubben.