Den danske model Nina Agdal gør det godt i USA. Søndag dukker hun op i en reklame under Super Bowl-finalen, og hun er blandt favoritterne til at pryde forsiden, når det næste nummer af Sports Illustrated udkommer midt i februar.
Den danske model Nina Agdal gør det godt i USA. Søndag dukker hun op i en reklame under Super Bowl-finalen, og hun er blandt favoritterne til at pryde forsiden, når det næste nummer af Sports Illustrated udkommer midt i februar. Foto: Fra YouTube
Den danske topmodel Nina Agdal er storfavorit til at snuppe forsiden af det prestigefyldte badetøjsnummer af Sports Illustrated.

20-årige Nina Agdal nævnes nu som et seriøst bud på den model, der midt i februar pryder forsiden af Sports Illustrated.

Blandt modeller er forsiden af netop dette nummer af netop dette blad en af de mest prestigefyldte opgaver, men det er også hvert år omgærdet af stor hemmelighed, hvem den heldig model er.

Nu mener britiske Daily Mail at vide, at danske Nina Agdal er en seriøs konkurrent til navne som Katherine Webb og Hannah Davis.Læser du med fra mobilen? Så se videoen HER


NinaAgdal


Nina


Men allerede søndag får Nina fra Hillerød et internationalt gennembrud, når hun toner frem i bikini i en reklame under finalen i amerikanske fodbold Super Bowl. Her reklamerer hun for en ny torskeburger fra to amerikanske burgerkæder. Finalen er én af de mest sete sportsbegivenheder i verden og følges - alene i USA - af mellem 80 og 90 millioner mennesker. 

Sports illustrated


På sin profil på Twitter indrømmer hun, at hun faktisk ikke bryder sig så meget om fisk:

'Spiser normalt ikke fisk undtagen sushi. Jeg tror, det vil ændre sig på søndag. Fantastisk!'

Men ikke nok med det. Overfor Daily Mail indrømmer hun også, at hun faktisk ikke interesserer sig særligt meget for amerikanske fodbold.

- Sandheden er, at jeg faktisk aldrig ser fodbold. Jeg gik til min første kamp, da jeg flyttede til Miami for to år siden.

- Jeg går ud fra, at jeg bliver nødt til at se mere for at komme mere ind i det. Men jeg er ikke nogen stor fodboldfan - jeg er mere en basketball-pige.

Søndag aften sidder hun dog foran skærmen, når finalen spilles.

- Jeg skal bestemt se Super Bowl - ikke kun på grund af min reklame - men fordi det er en stor tradition her. Du bliver nødt til at være en del af det, så jeg melder mig i klubben, siger hun.

Badetøjsnummeret af Sports Illustrated udkommer 12 februar, men en talsmand for magasinet vil over for Daily Mail hverken af- eller bekræfte, om Nina er cover-girl. Sidste år var den danske model blandt de heldige, der fik lov til at vise badetøj inde i bladet.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.