Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Sidste november blev Hollywood ramt af en tragisk ulykke. Den populære skuespiller og Fast & Furious-stjerne Paul Walker døde, da han sammen med vennen Roger Rodas kørte galt på vej hjem fra et velgørenhedsarrangement i Californien.

Her præcis godt et år efter sin død kommer nu den sidste film i rækken af Fast & Furious, hvor Paul Walker er blandt hovedrollerne. Det bliver den syvende i rækken. Filmen har først premiere til foråret, men allerede nu ligger traileren altså klar. Den kan du se i klippet her på siden.

Paul Walker nåede ikke at afslutte sine optagelser i forbindelse med filmen, så i stedet har Walkers lillebror ageret stand in for stjernen, så filmen kunne gøres færdig til ære for Paul.

Den danske skuespiller og bodybuilder Kim Kold spillede med i Fast & The Furious 6 sammen med den nu afdøde Paul Walker. Danskeren var rystet over at have mistet en ven og kollega, som han svingede utrolig godt med. Både under og efter optagelserne.

- Først troede jeg, det var løgn. Det er dybt tragisk, sagde Kim Kold til BT om Paul Walkers pludselige død for godt et år siden.

Den 40-årige kultskuespiller efterlod sig en 15-årig datter.

Andre læser også