Der er rigtig gode penge i at få danskerne til at klappe sig på lårene af grin. Det viser et kig i komikernes regnskaber

Forbedringer for millioner
Casper Christensens formue vokser stadig støt, så selvom han har sat villaen på Frederiksberg, som hans firma BabyRhum ApS ejer, i stand for mere end 4,5 ­millioner kroner, svømmer han stadig i penge. Komikerens egenkapital er vokset med en halv million kroner og udgør nu 25,7 millioner kroner. På billedet øverst morer han sig med fru Isabell

Foto: Lars E. Andreasen
Vis mere

Dybe lommer
Tobias Dybvad har haft et imponerende første år i sit firma DYBBER ApS, hvor han har indtjent lige over tre millioner på at få folk til at skraldgrine. Til gengæld har han også fået fyldt lommerne med guld. På de 11 måneder, som hans firma har aflagt regnskab for, har han i gennemsnit fået 222.540 kroner i løn om måneden. Derudover har han givet sig selv et udbytte på 350.000 kroner og anskaffet sig en firmabil. Det kører i den grad for ­Tobias Dybvad.

Foto: Lars E. Andreasen
Vis mere

Franks formue
Millionerne ruller ind i Frank Hvams ­firma KVABS ApS, så selv om han har belønnet sig selv med et samlet udbytte på hele 1,2 millioner kroner, er pengekassen ikke i nærheden af at være tom. Tværtimod. Formuen i Franks ­firma er vokset med over 3,6 millioner kroner i forhold til ­sidste regnskabsår og lyder nu på 12,8 millioner kroner.

Foto: Lars E. Andreasen
Vis mere

Hvis tårer var guld
For tre år siden startede ­Jan ­Gintberg sit eget produktionsselskab, og nu er pengene endelig begyndt at trille lige så stille og roligt ind på kontoen. Der bliver de også stående, for selvom han har 300.000 ­kroner i overskud, nøjes den højtråbende komiker med et udbytte på 100.000 kroner. Formuen i firmaet beløber sig nu på den pæne side af en halv million kroner.

LÆS OGSÅ: Søren Vejbys vej ud af mørket: Fra kokain til yoga

Foto: Lars E. Andreasen
Vis mere

Mick ved muffen
Mick Øgendahl forstår virkelig at tjene nogle kroner og ører hjem. Samtidigt er han god til at spare op og har nu en samlet formue på hele 23,7 millioner kroner. Han har udbetalt et udbytte på 800.000 kroner til ham og konen Marlene, der ejer 10 procent af hans holdingselskab UNTERHOLDING ApS.

LÆS OGSÅ: Peter Ingemanns boligfidus: Fedt Hammerslag

Foto: Lars E. Andreasen
Vis mere

Fed hyre
Martin Brygmann har ikke purret millioner sammen i sit firma VIMMER ApS. I stedet har han valgt at give sig selv en fed hyre: 1,5 ­millioner kroner i årsløn og en pensionsopsparing på 72.000 kroner. Det svarer til en månedsløn på mere end 132.000 kroner. Udover lønnen har han også hævet 100.000 kroner i udbytte. Formuen i hans firma udgør lige knap en kvart million kroner.

Artiklen er oprindelig bragt på herognu.dk