Der er blevet en del mindre at gribe fat i på Hollywood-stjernen Drew Barrymore.

Den 44-årige skuespillerinde har nemlig været i hård træning og tabt sig intet mindre end ni kilo.

Det skriver Drew Barrymore i et langt opslag på Instagram, hvori hun har delt en række træningsbilleder og -videoer af vægttabet.

På et af billederne har filmstjernen klippet to billeder sammen, så man kan se, hvordan hun så ud før vægttabet, og hvordan hun ser ud nu.

I teksten til opslaget hylder hun sin personlige træner og veninde, Marnie Alton, som ifølge Drew Barrymore er hovedårsagen til vægttabet.

'Hun (Marnie Alton, red.) har hjulpet mig, healet mig og opfordret mig til at fortsættte, når jeg følte, at det var for uoverskuelig en opgave at være stærk,' skriver Drew Barrymore og fortsætter:

'Vi har kendt hinanden i 15 år, og da jeg sagde til hende, at jeg ville forvandle min krop for 'Santa Clarita Diet' (Netflix-serie, red.), hjalp hun mig.'

Drew Barrymore, der har to børn, syvårige Olive og femårige Frankie, med sin eksmand, Will Kopelman, fortsætter med at beskrive, hvor stor betydning Marnie Alton har haft for at få de ni kilo til at rasle af:

Drew Barrymore med sin 'Santa Clarita Diet'-medskuespiller Timothy Olyphant tilbage i marts 2018.
Drew Barrymore med sin 'Santa Clarita Diet'-medskuespiller Timothy Olyphant tilbage i marts 2018. Foto: Mark Ralston
Vis mere

'Alting handler om at finde sig selv og være sit bedste jeg, men vi har brug for støtte. Og Marnie er en af de bedste. Punktum,' skriver hun.

Drew Barrymore har tidligere snakket om sit ønske om at tabe sig til Netflix-serien, hvor hun spiller en zombie, der lever af menneskekød.

»Hvis en kvinde virkelig kun spiser protein og intet andet, så vil hun tabe sig,« sagde hun i 2018 og fortsatte:

»Det gav mig et ansvar, som jeg gerne ville leve op til for at blive den bedste udgave af Sheila (Drew Barrymores karakter i serien, red.). Og så var der ligesom ingen undskyldninger derfra.«