Jamie Foxx fik mindre skrammer, da han reddede en 38-årig mands liv.
Jamie Foxx fik mindre skrammer, da han reddede en 38-årig mands liv. Foto: ROSLAN RAHMAN

Mandag lykkedes det for skuespilleren Jamie Foxx at redde 32-årige Brett Kyle ud af en brændende bil tæt på sit hjem i Los Angeles, USA.

I forbindelse med nyheden sagde Brett Kyles far følgende:

»Det er ligegyldigt for mig, hvem det er, og hvad de laver til daglig. Bare det, at nogen vil gøre sådan noget for en anden, er så meget større, end jeg kan forstå,« sagde han.

BRITAIN-ENTERTAINMENT/

Efterfølgende har Jamie Foxx mødt Brett Kyles far. Det resulterede i et rørende øjeblik, hvor de to krammer hinanden. Her er det tydeligt, at faren er påvirket af situationen. Det lagde Foxx et billede op af på sin officielle Facebook-profil, som du kan se forneden.

Hollywood-stjernen skriver:

»I dag mødte jeg faren til den unge mand fra i går. Det her er det eneste, som betyder noget. At en mand, en søn, en brors liv blev reddet i går nat. Gud holdte hånden over os alle. Ingen helte. Kun galde fædre,« skriver Foxx.

Det var langt fra en ufarlig redningsmission, som Jamie Foxx gik i gang med:

»Der er en anden mand til stede, som har en saks, som han slår mod ruden og fjerner glasset. Jeg kravler ind og prøver at åbne hans (førerens, red.) sikkerhedssele, men han sidder foroverbøjet, så jeg kan ikke komme til. Så jeg tager saksen og skærer sikkerhedsselen over,« fortalte den 48-årige skuespiller til KABC.

Brett Kyle er blevet arresteret for at køre under påvirkning af alkohol. Ifølge Jamie Foxx' manager, Manny Ortiz, fik stjernen mindre skrammer og forbrændinger på hænderne.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.