I december kunne stjerneparret Burhan G og Sarah Zobel juble over, at deres første fælles barn kom til verden. Nu deler det nybagte forældrepar de private billeder af deres lille dreng, som vejede 3900 gram ved fødslen.

- Er han ikke bare sød? Ligesom mine andre børn er han en dejlig stor basse. Fødslen gik godt og varede fire-fem timer. Det er jo min tredje fødsel, så selv om jeg var spændt, vidste jeg på forhånd, hvad jeg kunne forvente af smerter, fortæller 41-årige Sarah Zobel til Babysam.dk, hvor man også kan se et slideshow med fotos af den lille.

På billederne får man et indblik i parrets store og rørende oplevelse, da den lille ny ændrede kærestelivet for parret, der har været sammen siden 2012.

»Burhan og jeg er ikke længere bare kærester, nu er vi mor og far. Det er jo fantastisk, men der følger også en del opgaver og pligter med,« mener hun.

Sarah Zobel har i forvejen børnene Vincent og Roberta med eksmanden Alexander Kølpin, som hun var sammen med i 13 år. Hun afslører, at hendes 33-årige kæreste, der altså blev far for første gang, tog det helt roligt og var en god støtte for den tredjegangsfødende.

»Jeg skal lige finde min vej i det at have tre børn, der alle skal tages hensyn til,« forklarer den tidligere model og fortsætter:

»Heldigvis har de to store en alder, hvor vi taler om tingene, og de kan sagtens forstå, at jeg her i begyndelsen bruger meget tid sammen med lillebror. De har kun udvist glæde og nysgerrighed, og særligt storesøster er meget moderlig,« afslører hun.

/ritzau/FOKUS