Foto: All Over Press
Matthew Perry fra hit-serien 'Venner' er kendt for sin stærkt svingende yoyo-vægt.

Han har både været alt for tyk og alt for tynd, og nu viser nye billeder, at han lige nu ligger i den lettere hvalpede ende af skalaen med godt med sul på maven og store såkaldte bingovinger på overarmene.

Den tidligere lunefulde 'Chandler'-figur blev fanget af et kamera, da han hængte ud ved et pool-område 2. januar i Miami, og billederne, der ikke hører til de mest heldige af ham, trækker i disse dage overskrifter verden rundt.

US-EMMYS-CAST OF FRIENDS-OUTSTANDING COMEDY


venner


43-årige Matthew Perry har selv forklaret de store svingninger med, at han har haft et alkoholproblem og derfor har været afhængig af de smertestillende piller Vicodin, som kendte Hollywood-stjerner i flere tilfælde har misbrugt. Heath Ledger, der spillede 'Jokeren' i en Batman-film, døde i 2008, fordi han tog de selvsamme piller med anden receptpligtig medicin.

I et interview fra 2002 i showet Larry King Live på CNN, fortalte Perry, at han tabte sig af Vicodin, fordi han mistede appetitten. Men den tidligere 'Venner'-stjerne er tydeligvis ikke afhængig af pillerne længere.

Matthew Perry er imidlertid langt fra den eneste stjerne, der er blevet fanget i et uheldigt øjeblik. Se flere billeder af uheldige stjerner HER
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.