Benene er lange, øjenbrynene sidder på samme måde over de mørke, brune øjne og munden er lige som en lineal. Æblet falder ikke langt fra stammen, når man deler DNA med én af 90’ernes største supermodeller.

51-årige Cindy Crawford er en af de største supermodeller i sin generation, og meget tyder på, at datteren Kaia Gerber på 16 år nu følger i sin mors ekstravagante fodspor.

For første gang nogensinde gik både mor og datter i samme modeshow, da Donatella Versace brugte dem begge i Vercace-showet under Milano Fashion Week, der løb af stablen den 22. september. Og ligheden mellem de to var slående, da da siden viste de sig sammen, i nærmest identiske kjoler til Vogue-festen efter showet.

I et interview med Teen Vodue, har Kaia Gerber fortalt, at hun altid har fået stor opbakning af sine forældre, der har rådet hende til at følge sine drømme.

»Mine forældre har altid lært mig at være mig selv, og følge mine egne instikter,« sagde Kaia Gerber i interviewet med Teen Vogue.

51-årige Cindy Crawford og datteren Kaia Gerber, der er 16 år.
51-årige Cindy Crawford og datteren Kaia Gerber, der er 16 år. Foto: Getty Images
Vis mere

Cindy Crawfords gode gener er ikke alene givet videre til datteren Kaia Gerber, for sønnen Presley Walker er også en aktiv og succesfuld model. Til magasinet Vanity Fair har Crawford fortalt, at hun ved, der venter hendes børn en lys fremtid, hvis de følger hendes simple råd.

»Kom til tiden, vær forberedt, være professionel, lad være at brug din telefon, tal med folk og hav det sjovt,« sagde Cindy Crawford til magasinet i april.

Sidan da er det kun gået en vej for den 16-årige datter. Det har nemlig vist sig at de gode råd skulle føre til, at datteren nu går på samme catwalks, som sin superstjerne-mor. I løbet af året har den unge model betrådt nogle af de mest famøse catwalks, hun har både gået shows til New York og London Fashion Week for blandt andre Alexander Wang, Marc Jacobs og været frontfigur for luksusmærket MiuMiu.

Showet i Italien var en blanding af nye superstjerner som Gigi Hadid, Kendall Jenner og Kaia Geber, og afslutningsvis trådte fem af de mest ikoniske supermodeller frem, som talte Helena Christensen, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Carla Bruni og Claudia Chiffer.

Showet hvor både mor og datter deltog, var en særligt hyldest til Donatella Versaces afdøde bror Gianni Versace, der blev skudt og dræbt nær sit hjem for 20 år siden. Efter broderens død har Donatella Versace ført det italienske modehus videre.


Blå Bog: Cindy Crawford

Født den 20. februar 1966. 51 år gammel.

Blev gift med iværksætteren Rande Gerber i 1998. Sammen har de to børn, Kaia Gerber på 16 år og Presley Walker Gerber på 18.

Hun fik sit gennembrud som model i 1986 og har siden da været på over 500 magasinforsider og gået catwalks for blandt andet Chanel, Versace, Dior, Calvin Klein.

Har medvirket i flere film – både spillefilm og musikvideoer. Flere gange i rollen som sig selv.

Fra 1991-1995 var hun gift med skuespilleren Richard Gere.

Blå Bog: Kaia Gerber

Født: 3. september 2001. 16 år gammel

Barn af Cindy Crawford og Rande Gerber. Bror Presley Walker Gerber, der også er model.

Begyndte sin modelkarierre allerede i 2010 som børnemodel.

Har i 2017 gået catwalks for luksusmærker som Prada, Versace, Alexander Wang og Calvin Klein.

Har været på forsiden af magasinet POP og Teen Vogue.