Gik Parkzone over stregen, da de gav en bøde for denne parkering?
Gik Parkzone over stregen, da de gav en bøde for denne parkering?

Den kendte smykkedesigner Mai Manniche raser over en parkeringsbøde, hun har fået af det private parkeringsfirma ParkZone.

Det blev en dyr fornøjelse for Mai Manniche at gå til premieren på den nye danske flm Tordenskjold og Kold. Inden filmen parkerede hun sin SUV på en privat overvåget parkeringsplads drevet af firmaet Parkzone.

Da rulleteksterne gled over lærredet, skyndte hun sig tilbage til sin bil, inden parkeringsbilletten på tre timer løb ud. Men alligevel lå der en bøde på 750 kroner i forruden. Årsag: Bilens front rager ud over båsen.

Og det mener Mai Manniche ikke kan være rigtigt:

»Det er bondefangeri. Som kunde føler jeg mig så grundigt taget ved næsen. Det koster 180 kroner at parkere i tre timer, og det er i forvejen helt vanvittigt, og så kommer bøden oven i. Jeg kunne have taget tre taxaer frem og tilbage for de penge,« siger Mai Manniche til BT.

Smykkedesigner Mai Manniche ses jævnligt på den røde løber. Her er det til premiere på en film af Susanne Bier.

Det er ikke første gang, Mai Manniche får en bøde af Parkzone, og derfor var hun meget omhyggelig med at parkere sin bil denne gang, fortæller hun.

»Jeg gjorde alt for at sikre mig, at hjulene ikke holdt uden for. Og så får jeg en bøde, fordi fronten af min bil rager ganske få centimeter ind i den næste bås. Hvis det er på den måde, så er det jo ligesom at være til køreprøve, hvor man skal parallelparkere. Ivørigt var der kun en anden bil på parkeringspladsen, så det er jo ikke sådan, at min bil har forhindret andre i at parkere,« siger Mai Manniche.

Hun er så sur over p-bøden, at hun på sin blog opfordrer til at boykotte Parkzone. Hun har også skrevet et brev til Parkzones direktør, men det fik hun ikke meget ud af:

»Jeg fik et frækt svar tilbage, hvor der stod, at jeg bare kan læse, hvad der står på skiltet. Men det kan ikke være rigtigt, at de har deres egne regler, og man læser jo ikke det, der står med småt, når man kommer kørende om aftenen, hvor det er mørkt,« siger hun.

BT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Parkzone.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.