En af de helt store, unge stjerneskud var fredag - uden det blev bemærket af offentligheden - på besøg i Danmark.

Man må gå ud fra, at Millie Bobbie Brown, som blev verdenskendt for hendes medvirken i Netflix-serien 'Stranger Things', er en travl dame. I sidste uge rev hun alligevel tid ud af kalenderen til at besøge vores lille andedam.

Fredag besøgte hun nemlig København i forbindelse med sin rolle som ambassadør for hjælpeorganisationen UNICEF.

Det foregik dog helt under radaren, og først efter besøget, delte den 14-årige Hollywoodstjerne et Instagramopslag, hvori hun skriver, at hun lagde vejen forbi den danske hovedstad.

Millie Bobby Brown blev i november sidste år udnævnt til UNICEFs yngste ambassadør nogensinde.

Siden da har hun flere gange deltaget i arrangementer og rejst rundt i forbindelse med sin nyerhvervede rolle.

Fredag gik turen så til UNICEFs verdenslager, som ligger i Nordhavn i København.

Her fik den Emmy-nominerede skuespillerinde blandt andet en rundtur, og hjalp til med at pakke nødhjælps-kits til udsatte børn.

Under besøget blev Millie Bobby Brown sat igang med at arbejde. Her hjælper hun til med pakker, som giver børn, der lever i konflikt- eller katastroferamte områder, muligheden for lege og lære.  
Under besøget blev Millie Bobby Brown sat igang med at arbejde. Her hjælper hun til med pakker, som giver børn, der lever i konflikt- eller katastroferamte områder, muligheden for lege og lære.   Foto: UNICEF
Vis mere

Millie Bobbie Brown blev i en alder af bare 11 år verdenskendt for hendes rolle som den overnaturlige pige Eleven i den populære Netflix-serie 'Stranger Things'.

Siden da har hun vundet adskillige filmpriser for sin præstationen i serien, og har været nomineret til en Emmy.

Det seneste stykke tid er det særligt hendes arbejde med humanitære sager, der har givet hende opmærksomhed, men snart kan hun igen ses i rollen som Eleven.

Sæson 3 af serien får nemlig premiere på Netflix d. 4.juli.

Mille Bobbie Brown og hendes medspillere Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schapp og Caleb McLaughlin har vundet flere priser for deres skuespillerpræstationer i 'Stranger Things'.
Mille Bobbie Brown og hendes medspillere Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schapp og Caleb McLaughlin har vundet flere priser for deres skuespillerpræstationer i 'Stranger Things'. Foto: EPA/PAUL BUCK
Vis mere