Anne Louise Hassing spiller erotisk aktiv hovedrolle i ny film (Pressefoto)
Anne Louise Hassing spiller erotisk aktiv hovedrolle i ny film (Pressefoto) Foto: Pressefoto
Anne Louise Hassing toner frem på lærredet d. 12. november ved filmfestivalen i Rom som den stærkt erotiske Susannah.

Måske er et internationalt gennembrud på vej for Anne Louise Hassing, der spillede den uskyldige Ida i DRs tv-serie Krøniken. Denne gang viser hun bare en del mere hud, når hun spiller en frodig, attråværdig og meget seksuelt erfaren kvinde i filmen 'Goltzius & the Pelican Company' af instruktøren Peter Greenaway.

På trods af de stærkt erotiske scener, får publikum dog ikke de allermest intime dele af skuespillerinden at se.

Hassing stolt af nøgenbilleder


- Det er meget fantastisk at få lov til at arbejde med så stor en kunstner som Peter Greenaway. Det har været nogle intense, lærerige, og utroligt spændende uger, og jeg føler, at det her er et af højdepunkterne i min karriere. Panorama Agency fik gennemført en klausul omkring nøgenhed, en såkaldt Nudity Rider, men derudover er det bare at springe ud på dybt vand, når man arbejder med Peter, siger Anne Louise Hassing.

Anne Louise Hassing vil spankulere ned ad den røde løber til premieren på mandag i Rom. Filmen fortæller historien om den hollandske bogtrykker Hendrik Goltzius fra slutningen af det 16. århundrede, der ønsker at udgive en illustreret bog med erotiske fremstillinger af flere bibelske beretninger.

For at få penge til at at trykke eksemplarerne skal Hendrik Goltzius og hans følge opføre nogle stærkt erotiske scener om Adam og Eva, Lot og hans døtre, David og Batseba, Potifars hustru og Samson og Dalila.

Nøgen


Britiske Peter Greenaway har tidligere stået bag filmene 'Kokken, tyven, hans kone og hendes elsker', 'The Pillowbook' og 'The Belly of an Architect'.

I 'Goltzius and the Pelican Company' behandler Greenaway temaer som utroskab, incest, pædofili, prostitution og nekrofili og viser underliggende sider af menneskets seksualitet og dobbeltmoral.

Anne Louise Hassing håber ikke, det bliver sidste gang, hun optræder i en international spillefilm.

- Det har været skønt at spille på engelsk, og i det hele taget være en del af et stort internationalt ensemble. Jeg elsker det og håber ikke, at det er sidste gang.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.