En uge over termin har den danske tv-vært Cecilie Hother nu født en lille pige. Det annoncerede hun selv på sin Instagram-profil, hvor hun har lagt et bedårende billede op af en lillebitte hånd, der holder om en beskyttende mors finger.

»Når lykke bliver til ubetinget kærlighed. Når resten af ens liv er ændret for evigt. Når 1 + 1 bliver til en familie på 5 + Coco,« skriver Cecilie Hother til det blot timegamle babybillede på Instagram.

Cecilie Hother var gået en uge over termin, men har nu født en lille pige. Hun blev ellers gravid imod alle odds, da hun lider af den hormonforstyrrende sygdom PCO, som hun fik konstateret, mens hun var i 20'erne.

Med sygdommen in mente var Cecilie Hother ifølge TV2 forberedt på, at det ville blive svært at få børn. Sygdommen øger mængden af mandligt kønshormon, hvilket blandt andet betyder, at hun har kæmpet med tydelig skægvækst.

Men Cecilie blev gravid, og ønskebarnet er nu kommet til verden, skriver en glad Cecilie Hother, der slet ikke kan holde følelserne inde på sin Blog.

»Nu er guldklumpen kommet til verden. Hun er det smukkeste og dejligste, jeg nogensinde har set. Det er en helt vidunderlig følelse af have bragt hende ind i verden, og jeg glæder mig til at komme hjem med hende,« skriver Cecilie Hother på sin Blog.

Artiklen fortsætter under billedet

Cecilie Hother og Thomas Gregers Honoré fotograferet lørdag 2. juli 2016. Vis mere

Cecilie Hother danner par med Thomas Gregers Honoré. Hendes nyfødte pige er hendes første eget barn.