Efter tre år sammen oplyste skuespillerinden Julie Zangenberg og den skandaleombruste fodboldspiller Nicklas Bendtner mandag aften i en pressemeddelelse, at de nu går hver til sit.

I pressemeddelelsen, som blev sendt ud af parrets presseansvarlige, Elisa Lykke, står der blandet andet, at de 'inden for de sidste par uger har arbejdet sig hen imod, at de ikke længere skal være kærester'.dramabendtner

Men noget kunne tyde på, at Julie Zangenberg allerede for tre dage siden løftede lidt af sløret for, hvad der var på vej til at ske. For mens Nicklas Bendtner ifølge sin Instagram-profil var i USA, hvor han spillede basketball med nogle af gadens unge, var Julie Zangenberg lørdag samtidig med til at fejre sine forældres sølvbryllup.

- Fejrer mine forældres sølvbryllup i aften. Tillykke Mette og Henrik Zangenberg. Jeg elsker jer og takker for jer, skriver Julie Zangenberg til et billede, hun lagde på Instagram. Videre skrev hun:

- I er kommet gennem alt og er en inspiration. Intet er større end rigtig kærlighed.


 
Om det sidste er en hentydning til, at parret ikke selv kunne komme gennem alt sammen, er ikke til at sige. Dog er det lang tid siden, at parret senest er blevet set sammen. 

Den officielle grund til bruddet er ifølge pressemeddelelsen, at deres liv ikke længere kunne forenes.

- Efter næsten 3 års forhold har deres liv og karrierer ikke kunnet forliges, og derfor har de valgt at bryde op og er ikke længere et par, står der i meddelelsen.

Hverken Julie Zangenberg eller Nicklas Bendtner ønsker at kommentere bruddet nærmere.

julietræner11111111