Der var musik, talks og et par overraskelser til Nu Festival.

Nu Festival blev afholdt i Kerteminde på Lundsgaard Gods. Det er blevet stablet på benene af Lars Høgh og Michael Falch.

Nu Festival er en velgørenhedsfestival, hvor overskuddet doneres til kræftforskning.

Herunder kan du se billeder fra Nu Festival:

Poul Krebs spillede lørdag eftermiddag på Nu Festival.
Poul Krebs spillede lørdag eftermiddag på Nu Festival. Foto: Michael Nørgaard / Byrd
Vis mere

Lasse Sjørslev og Josefine Høgh er normalt mand og kone, men til Nu Festival var de to journalister værtspar for festivalen.
Lasse Sjørslev og Josefine Høgh er normalt mand og kone, men til Nu Festival var de to journalister værtspar for festivalen. Foto: Michael Nørgaard / Byrd
Vis mere

Lars Høgh var ikke den eneste fodboldlegende til festivalen. Her ses Brian Laudrup med solbriller og lidt koldt at drikke i hånden.
Lars Høgh var ikke den eneste fodboldlegende til festivalen. Her ses Brian Laudrup med solbriller og lidt koldt at drikke i hånden. Foto: Michael Nørgaard / Byrd
Vis mere

Festivalens helt store overraskelse var, at Kasper Hjuljmand pludselig var på scenen. Her blev han interviewet af værtsparret.
Festivalens helt store overraskelse var, at Kasper Hjuljmand pludselig var på scenen. Her blev han interviewet af værtsparret. Foto: Michael Nørgaard / Byrd
Vis mere

Landstræner Kasper Hjuljmand ligner en, der nyder Nu Festival på scenen.
Landstræner Kasper Hjuljmand ligner en, der nyder Nu Festival på scenen. Foto: Michael Nørgaard / Byrd
Vis mere

Selvom musikken var høj, var der plads til personer i alle aldre.
Selvom musikken var høj, var der plads til personer i alle aldre. Foto: Michael Nørgaard / Byrd
Vis mere

Stifterne af festivalen satser, sammen med godsejerparret Vini Luel og Rudolf Luel, på, at Nu Festival bliver en tilbagevendende årlig begivenhed på gårdspladsen ved Lundsgaard Gods.

Andre læser også