Premiere på den nye Shubidua Musical på Østre Gasværk i København torsdag d. 21 januar 2016. Rød løber, her ankommer Dan Jørgensen og kæreste. (Foto: Simon Læssøe/Scanpix 2016)
Premiere på den nye Shubidua Musical på Østre Gasværk i København torsdag d. 21 januar 2016. Rød løber, her ankommer Dan Jørgensen og kæreste. (Foto: Simon Læssøe/Scanpix 2016) Foto: Simon Læssøe

Socialdemokraternes udlændingeordfører, 40-årige Dan Jørgensen, har fundet kærligheden i den fire år yngre skuespiller Laura Bach, der blandt andet er kendt fra TV2-serien 'Den som dræber'.

Det afslørede parret torsdag, da de sammen indtog den røde løber til københavner-premieren på ‘Shu-bi-dua - The Musical’ på Østre Gasværk.

Parret har været sammen i et halvt års tid og har lært hinanden at kende gennem en fælles bekendt, fortalte de.

“Det er fantastisk dejligt,” lød det fra parret, der er ‘sammen så meget, de kan.’

Sådan så hun ud, da hun spillede med i 'Den som dræber'.

Og Dan Jørgensen, der normalt ses med en alvorlig mine, når han debatterer den igangværende flygtninge- og migrationskrise med sine politiske modstandere, var smilende og kiggede forelsket på sin kæreste, da de indtog Østre Gasværk på Østerbro i København.

Hvad er vigtigst: Kærligheden eller at løse flygtninge-problemet?

»Haha, begge dele er vigtige, men det ene er noget mere alvorstungt end det andet. Men det at jeg har Laura, som er så fantastisk dejlig og som gør mig så lykkelig, gør jo også, at jeg har lidt mere energi til at klare de meget lange dage, jeg har for tiden på Christiansborg,« sagde Dan Jørgensen til BT, inden parret bevægede sig mod salen, hvor de skulle se den populære Shu-Bi-Dua-musical.

Premiere på den nye Shubidua Musical på Østre Gasværk i København torsdag d. 21 januar 2016. Rød løber, her ankommer Dan Jørgensen og kæreste. (Foto: Simon Læssøe/Scanpix 2016)

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.