Skuespilleren og tv-værten Christiane Schaumburg-Müller måtte på hospitalet, da hun styrtede på cykel under optagelserne til en ny omgang 'Stjernerne på slottet'.

Skuespilleren og tv-værten Christiane Schaumburg-Müller slap fra styrtet med et brækket kraveben, da hun sammen med skuespilleren kim Bodnia, håndbold-ikonet Anja Andersen, producer og X Factor-dommer og tv-værten Hans Pilgaard var ude på cykel på en mini-etape af Toru de France på landevejene omkring det franske slot Hâttonchatel Château i Lorraine i Nordfrankrig.

Her har de fem kendte danskere i fem dage har udfordret hinanden både fysisk og psykisk. Det dramatiske uheld skete på den sidste dags optagelser.

-Christiane var ude for et særdeles voldsomt styrt. Heldigvis havde hun som alle de andre cykelhjelm på, og efter en tur på hospitalet har lægerne gennem scanninger kunnet konstatere, at hun ikke har slået hovedet alvorlig, men at kravebenet er brækket,- siger Sune Roland Jensen, TV2-redaktør på programmet.

-Vi fik naturligvis alle et chok, men Christiane, som i løbet af ugen i den grad har vist, at hun er en pige med ben i næsen, er ved godt mod og er udskrevet fra hospitalet.-

Han lover, at seerne vil komme til at se de fem kendte danskere fra helt nye vinkler og høre historier om dem, som de ikke tidligere har fortalt på tv. Samtidig har de hver især - inspireret af deres eget liv - fundet på fysiske udfordringer til hinanden, som i den grad rykker ved nogle personlige grænser. -Det var selvfølgelig meget dramatisk, at optagelserne sluttede af med et voldsomt uheld'.