Ryan Reynolds og Blake Lively
Ryan Reynolds og Blake Lively Foto: MARIO ANZUONI

De har kun været kærester i et års tid, men nu har Ryan Reynolds fået papir på kæresten Blake Lively.

Skuespillerparret gav hinanden sit ja i ly for pressen i går ved Boone Hall Plantation nær Charleston. Det bekræfter flere kilder overfor store medier som E! News og People. Der skulle efter sigende have været sket foran 60 gæster i et telt søndag.

De to Hollywood-stjerner mødte hinanden, da de indspillede filmen «Green Lantern» i fjor, og sidste år viste de sig for første gang sammen. De sidste par måneder har parret boet sammen i New York, men de har begge været påpasselige med at sætte ord på romancen i offentligheden, og brylluppet var efter sigende en overraskelse for mange tæt på parret.

Gift før

Canadiske Reynolds (35) har tidligere været gift med filmstjernen Scarlett Johansson (27). De blev skilt i 2010 efter kun to års ægteskab. Dengang var det Johansson, som søgte om skilsmisse. Reynolds har også en forlovelse bag sig fra langt tilbage - med rocksangerinden Alanis Morissette (38).

Blake Lively (25), som er bedst kendt fra TV-serien 'Gossip Girl' - har ikke været gift før, men hun har haft flere celebre kærester, deriblandt skuespillerne Penn Badgley (25) og Leonardo DiCaprio (37). Sidstenævnte forlod hun for et år siden.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.