Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

»Den historie har forfulgt mig længe.«

Sådan starter Scarlett Johansson sin fortælling i podcasten TheSkimm's 9 to 5ish om et sejlivet og »absurd« rygte, der går år tilbage.

Historien går på, at den 37-årige skuespiller skulle have haft sex i en elevator med sin 55-årige skuespillerkollega Benicio del Toro.

Men det er altså bare rygter, understreger Scarlett Johansson.

»Jeg har altid tænkt, at det var uhyrligt. Jeg tænkte hele tiden for mig selv: 'Det må være svært. Det er en meget kort tidsramme, logistikken omkring det lyder så utiltalende for mig'.«

Den amerikanske skuespiller Benicio del Toro havde ikke selv lige så travlt med at afvise rygtet om, at han og Scarlett Johansson skulle have knaldet i en elevator.
Den amerikanske skuespiller Benicio del Toro havde ikke selv lige så travlt med at afvise rygtet om, at han og Scarlett Johansson skulle have knaldet i en elevator. Foto: Valery HACHE
Vis mere

Skuespilleren med de danske rødder er nemlig slet ikke typen, der nyder den slags seksuelle udskejelser.

»Jeg er en person, der er skrækslagen for at blive opdaget i at gøre noget, jeg ikke bør gøre. Så det gør historien endnu mere absurd for mig,« forklarer Scarlett Johansson.

Rygtet om elevatorsex fik ellers ben at gå på, da Benicio del Toro selv ikke havde travlt med at afvise det.

»Jeg er sådan, du ved. Nej, jeg ved det ikke. Lad os lade det være op til folks fantasi. Lad os ikke fremme det. Jeg er sikker på, det er sket før. Det er sikkert ikke sidste gang heller,« svarede han nemlig, da han tidligere blev spurgt ind til rygterne.

Andre læser også