Saseline Sørensen er i chok, efter storebroderen valgte at tage sit eget liv sidste uge, men trodser sorgen og går på scenen i weekenden.

- Jeg kunne lade mig droppe ned i et sort hul nu, men det har jeg ikke lyst til. Derfor skal jeg ud at optræde i weekenden, ligesom jeg var sidste weekend. Jeg ved, at min bror ville ønske, jeg gik på scenen og fortsatte med at synge. Han ville mig alt det bedste, siger 27-årige Saseline.

Den 34-årige Christian, der er halvbroder til Saseline, tog sit eget liv mandag i sidste uge efter flere svære depressioner gennem de sidste år. Familien var for nylig samlet til middag, og den dag ser Saseline som Christians sidste farvel.

- Jeg savner ham så meget, men jeg minder mig selv om, at han har fået fred nu. Jeg vil huske ham for at være det dejligste og mest varme menneske, man kan forestille sig.

Saseline stod midt i lanceringen af sit album ”Restart”, da beskeden om broderens død landede som en bombe i den unge sangerindes ”nystartede liv”. Efter nogle turbulente år med on/off-forholdet til den tidligere tennisstjerne Frederik Fetterlein, var Saseline endelig kommet ovenpå som single og alenemor til sønnen Sean.

Læs hele interviewet med Saseline i B.T. i morgen.