Lyt til artiklen

I sidste uge tog sangerindens halvbror sit eget liv. I denne weekend går hun på scenen for hans skyld

'Et åbent brud'. Sådan beskriver sangerinden Saseline Sørensen den situation, hun og hendes familie står i, efter at hendes 34-årige halvbror Christian tog sit eget liv forrige mandag.

Stemmen er stille, men ordene velformulerede, da B.T. talte med Saseline i går.

- Det er som et åbent brud. Jeg kunne lade mig droppe ned i et sort hul nu, men det har jeg ikke lyst til. Derfor skal jeg ud at optræde i weekenden, ligesom jeg var sidste weekend. Jeg ved, at min bror ville ønske, jeg gik på scenen og fortsatte med at synge. Han ville mig alt det bedste, siger 27-årige Saseline.

Vi kender hendes stemme fra albummet 'Restart', der netop er sendt i rotation på landets radiostationer og længere tilbage fra popduoen S.O.A.P, som hun udgjorde sammen med søsteren Heidi i 90’erne.

Ny begyndelse


Saseline har netop begyndt en ny etape i sin sangkarriere med albummet 'Restart' og i sit private liv efter det endelige brud med kæresten Frederik Fetterlein, som hun har sønnen Sean med.

Pladelanceringen kører som smurt, og hun føler sig oven på som single og alenemor, da der mandag sidste uge lander en bombe i hendes 'nystartede' liv.
 
Hendes elskede bror Christian har taget sit eget liv. Han sprang i døden fra en elmast på Sjællandsbroen og sagde farvel til et liv, der de sidste år var brolagt med svære tider og flere depressioner. 

Familien var for nylig samlet til en familiemiddag, og Saseline tænker i dag, at det var hans måde at sige farvel på. 

- Jeg savner ham så meget, men jeg minder mig selv om, at han har fået fred nu. Jeg vil huske ham for at være det dejligste og mest varme menneske, man kan forestille sig.

På den ene side vil hun gerne dele alt det smukke, hun synes hendes bror stod for, med hele verden. På den anden side har hun lyst til at lade sig suge ned i et sort hul.

Modbydelig og naturlig


Dér hvor velmente kondolencer på Facebook og sms ikke konstant minder hende om sin brors tragiske valg. Dér hvor hun bare kan være alene med sin sorg og sin lille søn Sean. Se ham smile og mærke, at livet går videre.

- Lige så modbydelig døden er, lige så naturlig er den. Og selvom både jeg og familien har det svært og står midt i en tragedie, så er vi nødt til at acceptere hans valg.

Den dansk-malaysiske familie tæller udover den et år ældre søster Heidi også den 24-årige lillebroder Danny, der som barnestjerne gik under kunstnernavnet Danny Kool, lillesøsteren Natasha og storebroderen Philip

Storebroderen Christian var i modsætning til tre af sine søskende ikke noget ved musikken, men han var som den øvrige familie bosat i København. Det også herfra, han bisættes i dag.

ksv@bt.dk