Sangerinden Saseline er ramt af en stor personlig tragedie. Forrige mandag begik hendes 34-årige storebror Christian selvmord ved at springe ud fra en elmast på Sjællandsbroen i København.

Det fortæller den 27-årige sangerinde til Her og Nu. - Min bror har været plaget af depressioner de sidste mange år, og han valgte at tage sit eget liv. Christian kunne ikke længere være i sin krop. Han havde brug for fred og jeg ved, at han er et bedre sted nu, fortæller hun til Her og Nu. Brorens selvmord kommer som et stort chok for hele familien. - Vi var på ingen måde forberedt på, at han ville tage sit eget liv. Vi havde for nylig en familiemiddag, og der tror jeg, at han på sin måde fik sagt farvel. Jeg er vist stadig i chok, og jeg kan ikke forstå, at han er væk, siger hun til Her og Nu. Saseline er netop nu i gang med at genskabe en karriere og er ude at optræde for at promovere sin nye plade "Restart", der udkom i slutningen af januar. For hende er det vigtigt at komme videre med livet.

Den seneste tid har hun brugt meget tid sammen med sine forældre og søskende på at få bearbejdet sorgen. De taler bl.a. om, at det er vigtigt ikke at føle skyld, og at de må respektere Christians beslutning, selv om de er knuste over den.