Sarah Louise Christiansen er meget populær på sociale medier, men for nylig har hun vakt vrede blandt sine følgere.

Hun har nemlig på delt billeder fra sin familieferie med sine tre børn, men det er især tidspunktet for ferien, som folk studser over.

Bloggerens to ældste børn er nemlig begyndt i skole, men moren har altså valgt at lægge deres tur til Sverige efter skolestart.

'Jeg var en af dem, der undrede sig, fordi jeg tænker, at den første tid i skolen er så vigtig – ikke bare fagligt, men især måske socialt,' skriver en læser under kendissens blogindlæg. Vedkommende, der går under navnet Ida, fortsætter:

'Derudover er små børn længe om at vænne sig til nye ting, så jeg ville aldrig vælge en ferie med mange oplevelser i den periode.'

Også på det sociale medie Instagram kan man se, at der er folk, som mener, kendissen har truffet et dårligt valg.

'Dejligt at have tid med sine børn. Jeg forstår bare ikke, du vælger at gøre det i skoletiden. Det må være noget virkelig vigtigt og uopsætteligt, når vi vælger at tage børnene ud af skolen i utide,' skriver en bruger.

De forskellige kommentarer, som Sarah Louise Christiansen har modtaget, har fået reality-kendissen til at skrive et indlæg på sin blog, hvor hun forklarer sit valg.

'For det første går mine børn kun i 0. klasse og 1. Klasse, så slap af folkens!!! og derudover er de begge to meget fremme i forhold til niveau, så nogle fridage betyder intet,' skriver hun som begrundelse for, hun mente, det var i orden at tage afsted i den uge.

Hun afslører desuden, at der har været et langt introforløb for eksempelvis hendes datter, som lige er startet i skole. Datteren er derfor allerede blevet venner med dem i skolen og kommer ikke til at falde bagud socialt.

Yderligere skriver Christiansen, at det er i samråd med læreren, at ferien er planlagt.

Der er dog ikke noget som børneopdragelse, som kan få folk på nettet op i det røde felt, og Sarah Louise Christiansen afslører, at hun er blevet kaldt en 'so' på grund af familieferien. B.T. har forsøgt at få en kommentar fra hende, men uden held.