Lyt til artiklen

Tv-værten Sarah Grünewald skal skilles fra sin mand, Rasmus Backhaus, gennem knap fem år.

Det oplyser hun i et opslag på Instagram.

'Ras og jeg har truffet verdens sværeste, men vigtigste beslutning - det er, at gå fra hinanden,' starter 'Vild med dans'-værten opslaget og fortsætter:

'I den beslutning ligger en kæmpe sorg og en ubeskrivelig smerte, som vi i længere tid har givet plads, og som vi i stilhed har omfavnet og delt med hinanden. Vores lille familie er den største gave i vores liv og er fyldt med så meget kærlighed.'

35-årige Sarah Grünewald understreger i opslaget, at de fortsat og for altid vil være en familie på trods af skilsmissen.

'Vi går udelukkende fra hinanden som ægtefolk, men vil for evigt blive sammen som familie. Vi er de bedste venner og de bedste forældre for Luis, og vores liv er heldigvis fyldt med en enorm kærlighed og rummelighed til og for hinanden.'

Den populære tv-vært fandt sammen med Rasmus Backhaus i 2013, og de blev gift året efter. Sammen har de sønnen Luis, der er to år gammel.

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus offentliggjorde i februar sidste år, at de skulle skilles.
Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus offentliggjorde i februar sidste år, at de skulle skilles. Foto: David Leth Williams
Vis mere

I et interview med Eurowoman i februar sidste år fortalte hun, hvordan mødet med Rasmus Backhaus fik hende til at kigge indad og genoverveje sin livsstil og sit misbrug.

»Jeg var forelsket i den dejligste mand, jeg havde lige fået en ny lejlighed og var blevet værtinde på 'Vild med dans'. Alligevel kunne jeg mærke, at der var noget, der gjorde, at jeg havde brug for at lukke øjnene. Jeg drak for meget, og jeg drak ikke som andre mennesker. Jeg havde ingen stopklods,« fortalte hun blandt andet.

Sarah Grünewald begyndte sin karriere som model og har også medvirket i Mick Øgendahls komedieserie 'Tomgang'.

I 2015 annoncerede hun sin graviditet for åben skærm og fødte sønnen Luis i marts året efter.

Sarah Grünewald har været vært på 'Vild med dans' siden 2013.

I opslaget oplyser hun desuden, at hun ikke har yderligere kommentarer.