Siden Sarah Grünewald og hendes nu eksmand Rasmus Backhaus sidste forår gik fra hinanden, har den populære tv-vært på desperat boligjagt.

Nu kan hun ånde lettet op.

Fredag aften - på vej ind til Billed Bladets prisshow 'Billed Bladets TV-Guld' på hotel d'Angleterre i København - fortalte Sarah Grünewald, at hun har fundet et hus i Valby, som hun har lejet for de næste to år.

»Jeg blev tagget i et opslag på Facebook, og så slog jeg til. Det er så mega heldigt. Nu flytter jeg ind i næste uge. Det er 140 kvadratmeter stort med to små gårdhaver. Det er vildt dejilgt,« fortalte hun med et stort smil.

Sarah Grünewald afslørede for nyligt, at hun har fået en ny kæreste, musikproduceren Bejamin Kaniewski. Han flytter ikke ind i det nye hus foreløbigt.

»Vi har kun været sammen i to måneder,« fortalte hun med et smil.

»Vi har det virkelig dejligt. Vi mødte hinanden på Bådudlejningen på Christianshavn (Café). Vi er meget forelskede.«

Den nye kæreste var ikke med på den røde løber ude foran d'Angleterre, men ventede indenfor.

Sarah Grünewald.
Sarah Grünewald. Foto: Byrd / Kasper Løjtved
Vis mere

»Det (At være offentlig og stå på en rød løber, red.) er meget mit arbejde, det er meget lidt hans. Og han er musikproducer, så han er ikke typen, der står på en scene og synger, så det passer ham fint at stå i baggrunden.«

I efteråret er Sarah Grünewald bedst kendt som vært i 'Vild med dans'. Lige nu har hun gang i helt andre projekter.

»Jeg er i gang med at læse et manuskript til en tv-serie, som jeg muligvis skal lave, og så roder jeg med noget tøjdesign. Men det er meget hemmeligt.«

Sarah Grünewald var til 'Billed Bladets TV-Guld' nomineret i kategorien 'Årets kvindelige underholdningsvært'.